Düğün dönüşü feci kaza: 1 ölü, 10 yaralı!

Adana'da yakınlarının cenazesi için Gaziantep'ten Mersin'e gidenleri taşıyan minibüs ile düğünden dönen bir ailenin içinde bulunduğu otomobil D-400 karayolunda çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı.

Düğün dönüşü feci kaza: 1 ölü, 10 yaralı!
Düğün dönüşü feci kaza: 1 ölü, 10 yaralı!
GİRİŞ 03.02.2013 08:19 GÜNCELLEME 03.02.2013 08:19

Alınan bilgiye göre kaza, merkez Yüreğir ilçesindeki D-400 Karayolu Polis Okulu Kavşağında meydana geldi. Gaziantep'ten bir yakınlarının cenazesi için Mersin'e gidenlerin içinde bulunduğu Murat Aykın yönetimindeki 27 HT 661 plakalı minibüs ile bir yakınlarının düğün töreninden çıkarak memleketleri Osmaniye'ye dönen bir ailenin içinde bulunduğu Ali Kavalcı idaresindeki 80 FC 217 plakalı otomobil Adana D-400 Karayolu Polis Okulu Kavşağında çarpıştı.

Kaza sonrası araçlarda bulunan 3 kişi yola savrulurken, bazıları da araçta sıkıştı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine çok sayıda sağlık ekibi ve Can-Kur görevlisi bölgeye sevkedildi. Yaralılardan durumu ağır olan 3 kişi kaza yerine ilk ulaşan ambulanslarla TOKİ Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Minibüs sürücüsü Murat Aykın ayakta durmaya çalışarak kurtarma ekiplerine "Benim durumum iyi, siz diğer yaralılarla ilgilenin" dedi. Ancak kısa süre sonra Aykın, rahatsızlandı. Bunun üzerine sağlık görevlileri yaralı sürücüye hemen müdahalede bulundu.

Düğünden dönen aracı Ali Kavalcı'nın kullandığı öğrenilirken aynı araçta baba Ali Kavalcı, anne Feride Kavalcı, kız kardeşi Asuman Kavalcı ve akrabaları olan Fatih Demir'in bulunduğu belirlendi. Kazada ağır yaralanan 58 yaşındaki anne Feride Kavalcı, sağlık görevlilerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak kaza yerinde hayatını kaybetti. Öte yandan minibüsteki 6 kişinin de yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Kazanın meydana geldiği yerde bulunan bir alkol şişesi ise dikkat çekti.
Polis ekipleri, kaza sonrası bölgede uzun süre incelemelerde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt