Mahsun, Gezi Parkı için tarafını seçti

Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül, Gezi eylemcilerine niçin destek vermediğini açıkladı.

Mahsun, Gezi Parkı için tarafını seçti
Mahsun, Gezi Parkı için tarafını seçti
GİRİŞ 09.06.2013 10:54 GÜNCELLEME 09.06.2013 13:04
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

Eylemcilere, 'gerici' benzetmesi yapan Kırmızıgül, "Havalimanı, 3. Köprü, Kanal İstanbul, metro, metrobüs ve tüneller istemeyen gericilerin yanında yer almam mümkün değil" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 95
  • cem er 10 yıl önce Şikayet Et
    İŞTE vatanseverlik bu!. Mahsun Kırmızıgül'e teşekkür ediyorum.Gerçek vatanseverlik ;vatanına yapılan hizmetleri taktir etmek ve de teşfik etmektir.Yapılan bir hata da varsa uslubu dairesince uyarmaktır.Bunu yaparken de hakaret ,küfur gibi insan onuruna yakışmayan uslupları kullanmamak lazım gelir.Dünyayı yöneten global ekonomik sermayenin içerideki taşerönlerini kullanarak Türkiyenin büyümesinin önüne geçmek istedikleri çok açık.Türkiyede ona uygun yönetim oluşturma gayretleri var.Onun için çok dikkatli olmalı vede anında bunlara demokratik tepkiyi koymamız lazım......
    Cevapla
  • ertuğrul yıldırım 10 yıl önce Şikayet Et
    trajikomik ülkem. mahsun gibi aydın entelektüel kültürlü bir insan gericilik yorumu yapmış
    Cevapla
  • KARADENIZ KARASIN 10 yıl önce Şikayet Et
    Aydın Doğan Kanallarının dizilerinin başrol oyuncuları. Arkadaşlar orda sanatçıdan bozma 3-5 çapulcu siz de takdir edersiniz ki Aydın Doğan kanallarında yer alan dizilerinin başrol oyuncuları . Demem o ki Mahsun Kırmızıgül gerçek bir sanatçı öyle Aydın Doğan'lara falan bel bağlamayan bunlara ihtiyacı olmayan bir sanatçı diğerleri çıkmasınlar da göreyim ben onların sanatçılığını . Yeni sezonda daha ilk bölümde hepsi ölür yoksa :)
    Cevapla
  • YILMAZ BABUTCU 10 yıl önce Şikayet Et
    ..helal. ..tebrik ederim,sözkonusu hepimizin geleceği oy vermiş yada vermemiş yanlışa yanlış doğruya doğru demeyi bilmeli,sen bunu bildiğin için diğerlerinden farklısın
    Cevapla
  • esinti58 10 yıl önce Şikayet Et
    Alpay YILMAZ a . Konunun kürtçe şarkı ile alakası ne? o gösteri yapan çapulcular varya istanbula 3. köprü 3. havalimanı olmasın diyen kanal istanbuldan vazgeç diyen onlara gerici demek az bile ancak bir ermeni ister bunların istediği şeyleri. bunlar ermeni tohumu ermeni. yapılan her şey yakışır güzel istanbula onlar ürüsün dursun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler