Jennifer lopez, özür diledi

Jennifer Lopez, Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov'un doğum günü partisinde sahneye çıkması sonrası gelen tepkiler üzerine özür diledi.

Jennifer lopez, özür diledi
Jennifer lopez, özür diledi
GİRİŞ 02.07.2013 15:15 GÜNCELLEME 02.07.2013 17:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

ABD'li ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, geçtiğimiz günlerde Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov'un doğum günü partisinde sahneye çıkması sonrası insan hakları örgütlerinden gelen tepkiler üzerine özür diledi. Lopez, "O ülkede insan hakları ihlalleri olduğunu bilseydim sahneye çıkmazdım" dedi.

Berdimuhamedov'un 56. doğum günü kutlamasında sahneye çıkarak şarkı söyleyen Lopez'in sahneye çıkmasına tepki gösteren insan hakları örgütleri, Çin Ulusal Petrol Şirketleri'nin yerel bir yöneticisi olan Türkmenistan'da yaşanan insan hakları ihlalleri sonrası Lopez'in sahneye çıkmasına tepki gösterdiklerini dile getirdiler. Örgüt temsilcileri ayrıca, Lopez'in sahneye çıkmadan önce bu konuda bilgilendirildiğini fakat kendisinin buna rağmen sahnede yer aldığını iddia ettiler.

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreter Yardımcısı Ivan Simonoviç ise, Türkmenistan'da insan hakları konusunda ilerlemeler kaydedildiğini fakat bu sürecin tamamlanması ve uluslararası standartlara ulaşması için daha çok yol katedilmesi gerektiğini ifade etti.

(İHA)

YORUMLAR 3
  • NİYAZİ KARACA 10 yıl önce Şikayet Et
    suriyede konser veren bizim sözde sanatçılar bu bu haberi mutlaka okumalı. yüzbinden fazla insanın işkenceyle öldürüldüğü suriyede hiç insan hakkı ihlali yok mu. bunu bile bile suriyedeki rejime destek için konser veren grup yoruma ne demeli.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    PİŞKİNLİK TEN ÖTEYE GECMEZ. mazeretler yalanlar üztüne kurulu bir hayatın var ... alırım paramı cıkarım sahneye acıkarkende özur dilerim diyosun ... seni dinleyen leri anlayamadımki sana bir şey dim allaha havele ediyorum kınıyorum akıl hocaların efendilerinle iyi akıl vermemişler sana
    Cevapla
  • Mahone 10 yıl önce Şikayet Et
    Başımızdakilerin kıymetini bilelim. Adamlar doğum gününe dünyanın her yerinden şarkıcı topluyor.. Nereden geliyor bu değirmenin suyu.. Gerek Cumhurbaşkanımız , gerek Başbakanımız bırak şarkıcı getirmeyi , doğum günü bile kutlamayordur herhalde.. Bunları görünce daha bir seviyorum..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı
Bakan Fidan: Türkiye UAD'deki davaya müdahil olacak