Selçuk İnan: Bunu yayınlarsanız biterim

Futbolcu Selçuk İnan ile kız arkadaşı önceki akşam bir trafik kazasına karıştı. İkili, kazadan yara almadan kurtuldu ama sinirler gerildi.

Selçuk İnan: Bunu yayınlarsanız biterim
Selçuk İnan: Bunu yayınlarsanız biterim
GİRİŞ 19.08.2013 06:30 GÜNCELLEME 19.08.2013 16:50
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Galatasaray ve Milli Takım'ın yıldız oyuncularından Selçuk İnan, önceki akşam Ulus'ta bir trafik kazasına karıştı. Saat 22.00 sularında İnan'ın sevgilisinin kullandığı son model Porsche Cayenne araç, yolun karşı tarafına geçmekte olan ticari taksiye çarptı. Kimsenin yaralanmadığı kazada maddi hasar meydana geldi.

İkili, şoku üzerlerinden attıktan sonra plakaları söktü. Bu arada patlayan flaşlar İnan'ı sinirlendirdi. Futbolcu, genç kızı olay yerinden uzaklaştırdıktan sonra gazetecilerin yanına gitti ve fotoğrafların silinmesini istedi. İnan, ardından taksicinin hasarını karşıladı. Olay sonrası ısrarla fotoğrafların silinmesini isteyen Selçuk İnan, "Bunu yayınlarsanız biterim" dedi.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 10
  • Alparslan Bozkurt 10 yıl önce Şikayet Et
    takiyeciler baslamis fetvaya . yok kizi ne gezdiriyormusta neden o arabaymista yan yattida camura battida ne giybet yapiyorsunuz belki imam nikahli esidir? bu laflari kiskandiklari icin söylüyorlar adam genc zengin yakisikli, sizi gidi kiskanclar sizi :)
    Cevapla
  • Abdullah Akgün 10 yıl önce Şikayet Et
    Korkma yiğidin malı meydandadır. Bak ben korkuyormuyum? Ne öyle bir araban ne de öyle bir kız arkadaşım olmadı ve bundan sonrada OLMAZ
    Cevapla
  • kadir sert 10 yıl önce Şikayet Et
    Muhammet aksakal. BEY DEMEYECEĞİM çünkü bilmeden değil bilerek polise çamur atma sevdasına düşüyorsun eğer kaza konusunda anlaşamazsanız polisi çağırırsan polis kaza yerine gelir tutanak tutar yok biz anlaşıyoruz hata kimde biliyoruz dersende geçmiş olsun der çeker gider. Özgürlük var biri der ben çekiyorum biri der beni çekme ne yapacak polis çekme yada çekmi diyecek. O olaya karışan şahıs tanınan biri olduğu için olay trafik kazasından çıkar başka meçralara gider polisin orda olmasından sana yada bir başkasına sıkıntı yok fayda var bu polis kötüleme sevdasından vazgeçin kaza yapan belli fotoyu çeken belli konuyu polise bağlamak art niyetin en alasıdır.
    Cevapla
  • tolgahan 10 yıl önce Şikayet Et
    Muhammet Aksakal Bey'e hitaben. Bu olayda bile polisi karalayacak bir konu bulabilmişsiniz. Unutmayın "Muhammet" bey gıybetin en kötüsü bir topluluk aleyhine yapılandır. bu olayda polisin orada olmasının seze ne yararı var veya polisin orada olmasının kanunsuz ne yönü var. Yapmayın lütfen. bence sizin bu konuda canınız yanmış. kininizi çıkarıyorsunuz ortaya
    Cevapla
  • Arif BİLGİN 10 yıl önce Şikayet Et
    ZATEN BİTMİŞSİN. Ne garip Selçuk, "Bunu yayınlarsanız biterim" diyor; ama yayınlanıyor... Öte yandan bir gün sonra maçları var, buna rağmen Selçuk kız arkadaşıyla gönül eğlendirme peşinde. Bilse, kendini kampa almamakla, maça bedenen ve ruhen hazırlanmamakla bittiğini, bitmeye başladığını...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?