İmirzalıoğlu yine gönülleri fethetti

Ünlü aktör Kenan İmirzalıoğlu Darülaceze'ye ziyarette bulundu. Darülaceze sakinlerinin ilgisi ile karşılaşan ünlü aktör burada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

İmirzalıoğlu yine gönülleri fethetti
İmirzalıoğlu yine gönülleri fethetti
GİRİŞ 15.11.2013 00:25 GÜNCELLEME 15.11.2013 13:17
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Darülaceze Başkanı Nevzat Bayhan ile bir araya gelen İmirzalıoğlu, böyle bir kuruma hizmet etmenin büyük onur olduğunu ifade etti. Başkan Bayhan'a çalışmalarında başarılar dileyen İmirzalıoğlu'na yaşlılar yoğun ilgi gösterdi.

Halkın gönlünde taht kuran Kenan İmirzalıoğlu'nun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Nevzat Bayhan, "Darülaceze birlikte yaşama sanatının dünyaya sunulduğu bir simge kuruluş ve medeniyetimizin önemli algısıdır." dedi.

Başkan Bayhan, ziyaretin anısına ünlü aktör Kenan İmirzalıoğlu'na 1895 yılında Darülaceze'nin açılışı sırasında Sultan Abdülhamid Han'a sunulan "Darülaceze Albümleri" ile birlikte kendisinin yazdığı iki kitabını hediye etti.

YORUMLAR 6
  • ihsen emmi 10 yıl önce Şikayet Et
    suizan yapmaya gerek yok.... ..neticede guzel hareketler icerisinde vatandas. Sizde evinizden cikin, guzel hareketler yapin, mesela fakir bir aile bulun erzak verin, sakat fakirlere yardimci olun, tek basina kalmis kimsesiz yaslilara engellilere yardimda bulunun vs vs ondan sonra gelin kenani elestirin, zanlarda bulunun. Yaw karanlik desen yok ben goruyorum aydinlik desen ben gormuyorum diyenler var her zaman.
    Cevapla
  • murat hiza 10 yıl önce Şikayet Et
    yorumcular... insan nefsine yenik düşebilir hatasız kul olmaz herkesin bir hatası olmuştur hayatta hatasını anlamış olabilir bundan dolayı telafi etmeye çalışıyorda olabilir neden bukadar kötüsünüz . Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki: (Kim, bir müslümanın dünya sıkıntılarından birini giderirse, Allahü teâlâ da onu kıyamet günü sıkıntılardan korur. Kim, müslümanın aybını örterse, Allahü teâlâ da onun dünya ve ahirette aybını örter. Kişi, arkadaşına yardımcı olduğu müddetçe, Allahü teâlâ da onun yardımcısı olur.) [Müslim]
    Cevapla
  • ekgelir1 .tk 10 yıl önce Şikayet Et
    Biz de yedik. Uyuşturucudan gözaltına alındığını unutturmaya çalışıyor.
    Cevapla
  • KIRŞEHİRLİ40 10 yıl önce Şikayet Et
    yemezler emmi. hemşehrim olarak gözümden öyle bi düştünki ne yaparsan yap iç yüzünü hepimiz biliyoruz
    Cevapla
  • ottomansince 10 yıl önce Şikayet Et
    Kazımmm Bey Haklısınızzz. Bende senin düşündüklerinin aynısını düşünüyorum, tam içimden geçirdim sen yazmışsın. Tebrikler Sayın imirzalıoğlu karakollara düşün ondan sonra medyada gönül almaya çalış yok yok öyle olmaz gözden düştün bir kere böyle şeyler yapmanıza gerek yok çoluk çocuğa kötü örnek oldunuz bir kere bence siz görünmeyin tv lerde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı