Erol: Allah'ın yarattığı kadere teslimim

4 aylık hamile olan ünlü sunucu Esra Erol, cuma sabahı rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ancak tüm yapılan müdahalelere rağmen bebeğini kaybetmişti.

Erol: Allah'ın yarattığı kadere teslimim
Erol: Allah'ın yarattığı kadere teslimim
GİRİŞ 12.01.2014 10:32 GÜNCELLEME 12.01.2014 11:13
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ünlü sunucu Esra Erol, Twitter sayfasından sevenlerine seslendi:

Allah'ın yarattığı kadere teslimim ben. Bilirim imtihandır. Tevekkül ettim. Veren de o alanda. Rabbim daha büyük acılar yaşatmasın kimselere.

Mesajlarıyla acımı paylaşan herkesten Allah razı olsun. Sonsuz teşekkür ederim. İyi olduğumu bilin.Allaha emanet olun.

YORUMLAR 10
  • Recep PULAT 10 yıl önce Şikayet Et
    Halit Bin velit. Allahın verdiği ufacık Akılla, Senin benim kavramamız mümkün olmayan büyüklükte akla zekaya ilme sahip Allahın hikmetinimi sorguluyorsun?
    Cevapla
  • muhammet 10 yıl önce Şikayet Et
    şimdi cümbüşü görün siz. programında aylarca bunu konuşur dururlar. ne kıymetli sizin evlatlarınız. herkesin evladı var. benimde başıma geldi. zor bir durum ama bundan nemalanmak kötü. göreceğiz hep birlikte hiç sohbet konusu yapmadan sürdüreceğini sanmıyorum programını.
    Cevapla
  • EYYÜPKESEBİR 10 yıl önce Şikayet Et
    eyyp1978. başın sağolsun her şerde vardır bir hikmet
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Recep Pulat?...Bir insanın başına bir şey geldiğinde esra erol,unki gibi(ki.kesin ana babada bir kusur var? çünkü ALLAH her insanı ana karnına hatasız düşürür) kader deriz?..... ...Ama eğer her şey normal giderse yine kadar deriz dimi?..Peki Türkiyede depremlerde binlerce kişi ölüyor? ..japonyada daha büyük deprem oluyor?(en son olan deprem 8 büyüklüğündeydi galiba)..ama bir kişi öldü oda kalpden?..şimdi buda kader değilmi?...evet kader ama muallak kaderdir...yani iki türlü kader vardır ; Külli kader,muallak kader, külli kader malum? "Doğum ve Ölüm"....külli kaderde bunu hiç bir güç önleyemez? yani doğumla ölümü? muallak kaderde ALLAHIN insana biçtiği ölüm süresi içinde değişkenlik gösterir yani bir insan ALLAH,ın kitabına kanununa göre yaşarsa O ölüm süresi içinde pekala başına bir şey gelmeden O süreyi yaşar ama uymaz ise daha erken ölür?..japonya örneği orada insanlar 90-100 yıl yaşıyor? biz 60 -70,e gelemeden terki diyar eyliyoruz? japonyada o kader yokmu?..
    Cevapla
  • bekir terzi 10 yıl önce Şikayet Et
    gezi parkında almış olduğu tavırdan ötürü. insan yerine koymadığım şahsiyetlerden birisi olduğu için kendisine acıdığımdan değil ölen masuma acıdığımdan yazdım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız