Haluk Levent: Etiler entelektüeline kafa sallatamam

Ünlü sanatçı Haluk Levent, Muğla'nın Bodrum İlçesinde yaşayan hemşehrileri için sahneye çıktı. Levent, seyirci kitlesi farklı olunca rock konseri vermekte zorlandı.

Haluk Levent: Etiler entelektüeline kafa sallatamam
Haluk Levent: Etiler entelektüeline kafa sallatamam
GİRİŞ 23.03.2014 16:48 GÜNCELLEME 23.03.2014 16:59

Bodrum'da bulunan By Jack isimli mekanda Bodrum Çukurovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği gecede sahneye çıkan ünlü sanatçı Haluk Levent, hemşehrilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Eski ve yeni albümünden birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Levent, mekanı dolduran hayranları ve Çukurovalı hemşehrilerini coşturdu. Adanalı olarak Bodrum'da Çukurovalılar Derneği'nin kurulmasına çok sevindiğini belirten ünlü sanatçı, derneğe katkı sağlamaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Sahne öncesi dernek başkanı Birol Yoleri ile bir araya gelen Levent, derneğe elinden geldiğince destek olmaya çalıştığını belirterek şunları söyledi: "Bana bir konser yapar mıyız? diye bir istekte bulundular. Tabi ilk üç harfi a,d,a ile başladığında gerisini ben getirdim. Elimden geldiği kadar destek olacağım, onlar bu desteğe layık insanlar. Hemşehrilerimizle beraber olmak bana çok mutluluk verecek. Bodrum'da böyle bir derneğin kurulması bana ayrı bir gurur veriyor. Burada olmaktan mutluyum. Az sonra coşacağız."

KÜRTÇE NEVRUZ KUTLADI

Rock sanatçısı Haluk Levent, baharın müjdecisi olan Nevruzu Kürtçe kutladı. Levent, Nevruz'un Mezopotamya'da bin yıllık gelenek olduğunu ifade ederek şunları söyledi: "Nevruz iki tarafta da kutlanıyor. Nevruz Kürtlerin bayramıdır. Aynı zamanda benim konser vermeye gittiğim Türkmenistan, Azerbaycan'da da ayrı bir şekilde kutlanan bir bayramdır. Bu nedenle her iki halkın da bayramı kutlarım. Biz, binlerce yıldır kardeşçe yaşayan halklarız, umuyoruz ki binlerce yıl yine kardeşçe yaşayacağız."

"YETKİLİLER TWİTTER'I KAPATARAK HALKI RENCİDE ETTİ"

Twitter'ın kapatılması ile ilgili soruları da yanıtlayan ünlü sanatçı Levent, şunları söyledi: "Dünyada kaç ülke var? Diyelim ki iki yüz. Bu ülkelerin üç ya da dört tanesinde kapalıdır twitter. Bunlardan biri de biziz. Halk olarak bu üç, dört ülkenin durumunda olmamalıyız diye düşünüyorum. Bir yerlerde bir terslik var. Bunun için yetkililerin halkı dışarıda rencide edecek duruma düşürmemesi gerekli. Bunu ben söylemiyorum zaten. Bunları Cumhurbaşkanı söyledi."

"ETİLER ENTELEKTÜELİNE KAFA SALLATAMAM"

Sahneye çıkarak ilk şarkısını seslendiren Levent'e, Bodrum Çukurovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği üyelik kartı, derneğin başkanı Yoleri tarafından sahnede takıldı. İlk şarkının ardından seyircilere yönelen ünlü sanatçı konserin amacının dışına çıktığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugün rock programı biraz zor. Ben şimdi elinde purosu olan, Etiler entelektüeli gibi adama nasıl kafa sallatacağım. Yanındaki arkadaş direk sahnede sanat müziği çalsa da dinlesek modunda. Bu sebeple rock programını değiştirip orta bir program yapmaya karar veriyorum."

BELEDİYE BAŞKANI ROCK KONSERİNDE ZEYBEK OYNADI

Konserin ilerleyen saatlerinde Haluk Levent'e geceye katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Derneğin Başkanı Birol Yoleri tarafından teşekkür plaketi verildi. Plaketi başkanın elinden alan Levent, Başkan Kocadon'a "başkanım bu gece size de kafa sallatacağım, hemen kaçmayın" diyerek esprili bir dille takıldı. Mehmet Kocadon'u tekrar sahneye çağıran ünlü sanatçı Levent, başkanla karşılıklı zeybek oynadı. Kocadon ve Levent'in zeybek oynaması seyirciden alkış topladı. Yaklaşık üç saat sahnede kalan Haluk Levent'i dinlemeye gelenler unutulmaz bir gece yaşadı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek