Şahan'dan Bayülgen'e 'Gerizekalı' cevabı

Şovmen Okan Bayülgen'in iki gün önce Zorlu PSM'de Recep İvedik filmiyle ilgili söylediği 'Celal ile Ceren'i izlemedim ama diğer seriden düşündüğümüzde genç grup için güzel bir tercih oluyor.

Şahan'dan Bayülgen'e 'Gerizekalı' cevabı
Şahan'dan Bayülgen'e 'Gerizekalı' cevabı
GİRİŞ 21.04.2014 01:11 GÜNCELLEME 21.04.2014 10:07
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bayülgen'in "Herkesin asgaride birleşeceği bir şey oluyor, o kadar da gerizekalı oluyor! Herkesin asgari müşterekte birleştiği şey en gerizekalı şeydir" sözleriyle Şahan Gökbakar'ı ağır bir dille eleştirmesine ünlü şovmenden cevap gecikmedi.

ŞAHAN'DAN SERT CEVAP

Gökbakar, twitter hesabından Bayülgen'i kastederek "O küfür ettiğin, aşağıladığın insanların sevgisi, inşallah bir gün sana da nasip olur, zira bu halinin sebebi sevgisizlik. Gerizekalı dediğin o seyircilerin sevgisi nasip olursa sana aykırı çocuğum, o vakit çıkarsın içinde bulunduğun çaresizlikten. Hadi bakalım sana sevgi vermesini de diledik Allah'tan, iyisin yine. Hadi şimdi uza bakayım, istasyon yapma televizyonun çocuğu.." diye konuştu.

YORUMLAR 7
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    doğru demiş, Şahan !. ...............
    Cevapla
  • kenan deniz 10 yıl önce Şikayet Et
    HESAP GÜNÜ ... okan bayülgen de dikey entegrasyonel kompleksi mevcut ( hep ben..benim...benden başkası yok ..diyerleri küçük) ama işte kendini yaratan veyarattıklarını küçük gören hor gören allah katında günahı malum üstelik ELMALI HAMDİ YAZIRIN torunu yani bir din adamı islam düşünürü tefsirci hal olunca sağınızda mekke solunuzda israil gibi bir benzetme o yüzden yaptıkalrına söylediklerine takılmayın bazı insanlar kıskançlıklarını yaranmaya çalışmlarını yapmaz iseler etraflarına zarar veririler onu keni hailine bırakın
    Cevapla
  • Ahmet 10 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Şahana Böhü ehe ehüü :))). Okan Bayıllgan :) bunu hep yapıyor. Daha öncede Mahsun Kırmızıgül Bitliste Beş Minare yi yaptığında ona laf atmıştı. Kendi safında yer almayan İnsanların başarısını çekemiyor bence...
    Cevapla
  • MEHMET AKKUŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    BAYÜLGEN TİPİK BEYAZ TÜRK. KENDİNİ HERKESTEN ÜSTÜN VE MÜTHİŞ GÖREN EGOİST YETİŞMİŞ BİRİ.ZATEN BAYÜLGENİN ZEKAYLA PROBLEMİ VAR.KENDİSİNİ HERHALDE Einstein GÖRÜYOR.BU MİLLET BU TÜR TÜRKLERDEN ÇOK ÇEKTİ.
    Cevapla
  • ercan aykan 10 yıl önce Şikayet Et
    İNSANI SİNİRLENDİREN ve ÖFKELENDİREN ACZİYETİDİR.... Bu Bayülgen denilen bir kaç kez TVde rastgeldiğim adamda bu durum var. anlayacağınız marifeti kendi yaptıkları değil, başkalarının yapamadıklarına laf atmak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu!
Refah'ı işgal eden İsrail'den skandal savunma: Barış anlaşmasını ihlal etmiyorlarmış!