Kenan Işık gözlerini açtı

İstanbul Beşiktaş'ta 21 Mart'ta beyin kanaması geçiren ve o tarihten bu yana Amerikan Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören usta tiyatrocu Kenan Işık gözlerini açtı.

Kenan Işık gözlerini açtı
Kenan Işık gözlerini açtı
GİRİŞ 07.05.2014 06:45 GÜNCELLEME 07.05.2014 09:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Günlerdir eşine refakatçi olan Beril Işık, "Gözlerini açtı. Bilincinin yerine gelmesini bekliyoruz" dedi. Işık, tiyatrocunun bilinci kapalı olmasına rağmen gözlerini açmasının, dokunmaya tepki vermesinin umutlarını artırdığını belirtti.

DOKTORLARIN UMUDU VAR

Tiyatrocuya şiir dinleten, şarkı çalan, kitap okuyan Işık, şunları söyledi:

"Süreç uzun olacak. Seslenildiğinde, dokunulduğunda yüz ifadesinin mutluluk tablosu çizmesi beni sevindiriyor. Şimdi gözlerini açıyor, dokunulduğunda yüzünde ve vücudunda kıpırdanmalar oluyor. Algıları açık ama bilinci açılmadı. Doktorlar umutlu konuşuyor. Bir an önce bilincinin yerine gelmesini ve bizi tanımasını bekliyoruz." 

YORUMLAR 2
  • yunus doğdu 9 yıl önce Şikayet Et
    YAZIK. Çok yazık yahu başında müzik dinletip şarkı söyleyeceğinize açın iki elinizi Allah'a içten ve samimi dua edin inanın çabuk iyileşirdi adamcağız ölse başında iki satır Kur'an okuyacak insan yok ne acıdır ne acı...Allah şifalar versin diyelim...
    Cevapla
  • Recep Kalaycı 9 yıl önce Şikayet Et
    UMARIZ İYİLEŞİR. Sevgili abimize acil şifalar diliyoruz. 49 gündür her gün iyi bir haber bekliyoruz. Bu haberle umutlarımız arttı. Ayağa kalkıp işinin başına döndüğü günleri de görürüz inşaallah. Ailesine de sabırlar diliyorum. Uzun rahatsızlıklar insanı bitiriyor bende yaşadım biliyorum. Şahsım olarak Kenan abi için duacıyım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü