Murat Göğebakan memleketinde toprağa verildi

Yaklaşık beş yıldır tedavi gördüğü kan kanserinden hayatını kaybeden Murat Göğebakan, memleketi Adana’da son yolculuğuna uğurlandı.

Murat Göğebakan memleketinde toprağa verildi
Murat Göğebakan memleketinde toprağa verildi
GİRİŞ 02.08.2014 13:05 GÜNCELLEME 02.08.2014 13:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Öğleden önce Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’ndeki morgdan alınan Göğebakan’ın cenazesi ailesinin oturduğu Beyazevler Mahallesi’ndeki evine götürülerek, ‘helallik’ alındı. Baba Hasan, anne Hatice, oğlu Bülent, kardeşi Ferhat Göğabakan ile ailenin diğer üyeleri ile sevenleri buruda sanatçı için gözyaşı döktü. Daha sonra araçla Buruk Mezarlığı’na götürülen Göğebakan için cenaze töreni düzenlendi. Merasime Adanalı sanatçı Murat Kekilli, hayranları ve yakınları katıldı.

Burada kılınan cenaze namazının ardından Seyhan Müftüsü Halil Uzun dua yaptı, cenazeye katılanlardan helallik aldı. Daha sonra sevenlerinin omuzlarında bir süre taşınan Göğebakan, dualar eşliğinde toprağa verildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    GÜLE GÜLE DİK DURAN ADAM ADAM GİBİ ADAM !!. Güle güle dik duran adam adam gibi adam.ALLAH RAHMET EYLESİN ALLAHIM MEKANINI CENNET EYLESİN SAMSUN'UN HAYIR DUALARI SENİN'LE.RUHUNA ELFATİHA.AMİN
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir