Ünlülerden Gazze kampanyasına destek

Diyanet İşleri tarafından başlatılan "Gazze'ye Hayat Olalım" kampanyasına ünlü isimler de destek verdi.

Ünlülerden Gazze kampanyasına destek
Ünlülerden Gazze kampanyasına destek
GİRİŞ 13.08.2014 13:01 GÜNCELLEME 13.08.2014 14:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Diyanet İşleri tarafından başlatılan ve İstanbul Valiliği ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda yürütülecek "Gazze'ye Hayat Olalım" kampanyasına ünlüler de, sosyal medyada büyük destek verdiler.

SOSYAL MEDYADAN BÜYÜK DESTEK

Dün gerçekleştirilen bir toplantıyla basına tanıtılan Gazze'ye Hayat Olalım Kampanyası kısa sürede büyük destek topladı. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın Twitter hesaplarından başlangıç tweetlerini atmalarıyla birlikte; kampanyanın #GazzeyeHayatOlalim hashtagi büyük katılım aldı. Ece Erken, Demet Akalın, Esra Erol gibi pek çok ünlü ismin de destek olduğu etiket; günün TT'si, yani en çok konuşulan konuları arasına girmeyi başardı.

YORUMLAR 1
  • nur dülger 9 yıl önce Şikayet Et
    iyi güzelde . ülkemizde en az gazzeliler kadar mağdur ve perişan olan en az İsrail kadar zalim olan rejimden kaçan Suriyeliler perişan.cemaat ve chp kafası halkı onlara karşı kıştırmak için her türlü fitneyi kullanıyor. birisinin yaptığı bir hatayı hepsine mal etmek üzere herkesin onlara karşı topyekün saldırıya geçmesi için her türlü fesat yapılıyor ama bu ünlülerden suriye konusunda en ufak bir yardım hareketi onlara karşı işlenen zulme bir isyan yada türkiyede önemli bir kitleden gördükleri faşizan tavır karşısında hiç seslerini duymadık! gazzye yardım etmek kolay yine edelim! siz türkiyedeki alevi ünlülerden korkup Suriyeli mülteciler için parmağınızı oynatsanız bu esede esdde alevi olduğu için Aleviliğe karşı bir hareket olacağını düşünüp kılınızı kıpırdatmadınız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'in 23 Nisan çocuğuna koltuk tembihi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü