Oğul Ilıcak'tan annesine isyan

Uzun zamandır ortalıkta görünmeyen Mehmet Ali Ilıcak, annesi Nazlı Ilıcak'ı ne yaptıysa Cemaat'ten kurtaramadığını ifade etti.

Oğul Ilıcak'tan annesine isyan
Oğul Ilıcak'tan annesine isyan
GİRİŞ 29.08.2014 17:36 GÜNCELLEME 29.08.2014 17:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Annesi Nazlı Ilıcak'ın şu an durduğu yerden duyduğu vicdan azabını dile getiren Mehmet Ali Ilıcak, içini Twitter'a döktü.

"ÇARESİZCE SUSUYORUM"

Nazlı Ilıcak'ı tüm çabalarına rağmen kurtaramadığını ifade eden Mehmet Ali Ilıcak, "Çaresizce yutkunuyor ve susuyorum" dedi.

İŞTE OĞUL ILICAK'IN O SÖZLERİ

YORUMLAR 4
  • Abdulkerim S. Buğra 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu serzeniş neden şimdi?. RTE'nin Cumhurbaşkanı AD'nin de başbakan olması ile, diğer taraftan umut tamamen kesildi galiba...
    Cevapla
  • ramazan kaplan 9 yıl önce Şikayet Et
    yüzünden belli... resimde annesinin doğru yolda olmadığı yüzünün nurunun gittiğinden, oğlunun doğru yolda olduğu yüzünün nurundan belli oluyor zaten.
    Cevapla
  • ŞAHİN AVCI 9 yıl önce Şikayet Et
    BELLİ Kİ KALBİNDEKİ NURU ANNENE RAĞMEN KORUMUŞSUN. Rabbim annenede doğruları görmeyi nasip etsin.
    Cevapla
  • teoman oraloglu 9 yıl önce Şikayet Et
    nasihat. bu tür durumlarda , kişinin ilk önce kendi dinini çok ama çok iyi öğrenmesi gerekir, ki, doğruyu bulabilsin. bunun için bildik büyük zatları okumasını tavsiye ederim. örneğin: imam ı Gazali hazretleri- imam ı Rabbani hazretleri- Abdülkadir Geylani hazretleri- Halid i Bağdadi hazretleri- ebul vefa hazretleri- ibrahim Hakkı hazretleri , Molla Hüsrev hazretleri vs. ve ilk öncede ilmihal bilgilerini alması gerekir (Ömer Nasuhi Bilmen hazretlerinin ilmihal kitabı). işte kişi o zaman hakiki doğru yolu ve kişileri bulabilir. Yoksa takılır birilerinin peşine vede kendisininde onunda doğru yolda olduğunu zan eder. Lakin sadece zan eder. Bu dünya da sizin dünya gözü ile gördüğünüz dünya değildir. Ahiret ve kabir ise bildiğiniz gibi değil , Şok üstüne şok yaşanacak.. benden söylemesi. Bu bir nasihattir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?