Alabora genel kurula bile gelmedi

Gezi olayları sırasında attığı tweet’lerle halkı kışkırttığı iddiasıyla hakkında çok sayıda soruşturma açılan Mehmet Ali Alabora kayıp!

Alabora genel kurula bile gelmedi
Alabora genel kurula bile gelmedi
GİRİŞ 07.09.2014 08:30 GÜNCELLEME 07.09.2014 08:30
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Gezi olayları sırasında attığı tweet’lerle halkı kışkırttığı iddiasıyla hakkında çok sayıda soruşturma açılan Mehmet Ali Alabora, geçen yıldan beri eşiyle Londra’da yaşıyor.

TÜRKİYE'Yİ İNGİLİZLERE ŞİKAYET ETMİŞTİ

Türkiye’de can güvenliğinin olmadığını söyleyen Alabora’nın İngiliz hükümetinden yardım istediği ve İngiliz vatandaşlığına geçtiği öne sürülmüştü. İddiara Alabora, “İşlerim nedeniyle Londra’dayım. Eylül ayında Oyuncular Sendikası’nın genel kurulu için İstanbul’a döneceğim” demişti. Sendikanın genel kurulu dün başladı ancak haziran ayından beri twitter hesabını da kullanmayan Alabora, başkanı ve kurucularından olduğu sendikanın olağan  genel kurulu için bile İstanbul’a gelmedi. 

YORUMLAR 7
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    zorla getirtin bunları.. o da devlet-i fehimanesine sığındı yani..kimi almana, kimi ingilize sığınız. eskiden bunlar fransıza sığınırdı.salaklık etmişler.MİTHAT PAŞA GİBİ FRANSIZ SEFARETİNİN ÇİTİNİ AŞIP İÇERİ GİRMEK AKILLARINA GELMİYOR MU.gelmez tabi. şimdikilere gezi zekalı deniyor.
    Cevapla
  • tarık yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    Fitneci. Onlara: Yeryüzünde fesat çıkarmayın, denildiği zaman, «Biz ancak ıslah edicileriz» derler.İyi bilesiniz ki, onlar bozguncuların ta kendileridir, fakat bunun farkında değildirler...
    Cevapla
  • Mustafa UZUN 9 yıl önce Şikayet Et
    OYUN BOZULDU. Tabii biz Ukrayna değiliz.Oyun bozulunca soluğu avrupada alan kaçak güreşçi Memed ali.Hayatın bundan sonra tedirginlik içinde geçecek.Yaptıklarına pişman olman da yetmez.Böyle santçı bozuntuları gitsin kendisine yakışan ülkelerde yaşasın.tiyatrosunu orada oynasın bakayım.nasıl karşılık veriyorlar.
    Cevapla
  • Güçlü türkiye 9 yıl önce Şikayet Et
    Bundan ders alanlar olsun. Bu devlet de yaşa elit yaşa, utanmadan halkçıyım ayakları yap insanları hakir gör sonrada ben masumum hakim bey yemezler kaç fakiri doyurdunuz kaç işsize iş verdiniz bu millete devlete katkınız ne,bilinen gerçek elit yaşayanlar Gerçekten vergisini verse ülkede fakir kalmaz
    Cevapla
  • fatih derman 9 yıl önce Şikayet Et
    Nakarat Hep Aynı. Olan yine hep vatandaşa oluyor. Ensesi kalınlar, alternatifi olanlar, ağabeyleri olanlar, sırtını bir yerlere yaslayanlar ortalığı katıp karıştırıyor. Benim saf arkadaşım, halkım bunda bir hikmet görüyor dört elle sarılıp bunların kötü emellerine alet oluyorlar. Sonra adam Londraya, ABD ye yerleşiyor. Benim aklı kıt vatandaşım 1000 lira maaşla mimlenmiş hayatına devam ediyor!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?