İbo da Saray tartışmasına katıldı: Bu ne ya!

Hülya Avşar'dan sonra İbrahim Tatlıses de Cumhurbaşkanlığı Sarayı tartışmalarına katıldı.

İbo da Saray tartışmasına katıldı: Bu ne ya!
İbo da Saray tartışmasına katıldı: Bu ne ya!
GİRİŞ 05.12.2014 13:43 GÜNCELLEME 05.12.2014 16:10
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Dün Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) heyetiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret eden Hülya Avşar, Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili, "Hiç tahmin ettiğimiz kadar ihtişamlı değil, ben çok ihtişamlı görmedim. Abartıldığı kadar yok" demişti. 

Bu tartışmaya bugün ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses de dahil oldu.

İşte ünlü sanatçının görüşü:

"Sanki Türkiye Cumhuriyeti'ne yakışmadı gibi bir algı oluşturdunuz. Bu ne Allah aşkına! Şunu söyleyebilirsiniz; 'bugüne kadar kimsenin aklına gelmedi, neden bu hükümetin aklına geldi' deyin anlarım. Ama 'kendilerine saray yaptırdılar' cümlesini anlayamam. Efendiler, ben kendimi bildim bileli Amerika'nın BEYAZ SARAY'I vardı. Ne yani, onların Beyaz Saray'ı varsa bizim de AK SARAY'ımız olmasın. Yoksa yakıştırmıyor musunuz? Unutmayalım ki burası da Türkiye Cumhuriyeti. Bence yakışır. Hem de çok yakışır...

YORUMLAR 75
  • SADEDE GELELİM 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu sarayı İSRAF olarak görenler bizler hamdolsun ALLAH ın ayetleri ve RESULULLAH efendimizin hadisi şeriflerine ittiba edenleriz.Öyle haramilikle iş yapanların he demeleriyle ibra edileceğini zannediyorsanız hayırlı olsun amma herşeyin maliki ve sahibi İSRAF ETMEYİNİZ diye emrediyorsa müslüman buna uymak mecburiyetindedir.
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş.?
    Cevapla
  • cihan bitlis 9 yıl önce Şikayet Et
    yılardır taşaron yasası meclise girecek çıkacak falanda filan mesele zenginlerin yararına oldumu bedeli mesela açıklandığı gibi yasa meclise sonuldu ve bir günde çıktı. banane amerikanın sarayından işçi bu kadar ezilirken saray maray istemiyoruz. hakımızı istiyoruz. hakime savcıya yapılan bir seferlik zam işçinin iki maaşı kadar. herkes rebena hep bana demesin ölüm ansızın gelir.
    Cevapla
  • mertcan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede dış ticaret açığı olmasa, işsizlik olmasa, maden ocaklarında yaşam odaları bulunsa, gelir dağılımı dengeli olsa, vatandaşına gerekli yatırımları yapsa, ülkenin her tarafı mamur hale getirilse o zaman bir saraya ihtiyaç var derdik....ama ülkede gencecik insanımız uyuşturculardan ölüyor, bu porblemlerin halline doğru dürüst kaynak bile ayırmamışken.... bu Saray israftan başka bir şey değil....
    Cevapla
  • Nezir Bakırcı 9 yıl önce Şikayet Et
    Allahına kurban ibo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi