Ünlü sanatçı sahnede öldü

Kobani’ye destek amaçlı düzenlenen konserde sahnede fenalaşan sanatçı Bilal Ercan, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Ünlü sanatçı sahnede öldü
Ünlü sanatçı sahnede öldü
GİRİŞ 18.12.2014 03:19 GÜNCELLEME 18.12.2014 06:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ankara Maltepe’de Kobani’ye destek amaçlı düzenlenen konserde sahnede fenalaşan sanatçı Bilal Ercan yaşamını yitirdi. Ercan 52 yaşındaydı.
 
Türk Halk Müziği sanatçısı Sümer Ezgü, Bilal Ercan'ın ölüm heberini Twitter'dan duyurdu.

YORUMLAR 4
  • sürmeneli 9 yıl önce Şikayet Et
    bu ulke buyuk orta doğu projesını ve ozerk kurt devletı hayalı olanlara gereklı gercek osmanlı tokadını cok az kaldı atacakdır....
    Cevapla
  • surmeneli 9 yıl önce Şikayet Et
    osmanlı tarıhını ıyı bılırım muhakkak vardı kurt kardeşlerımız ama bugun kı gıbı devlet daırelerıne pacavrasını asan yol klesen kımlık kontrolu yapıp haddını asarak ıllere valı ılcelere kaymakam atayan bugunkı şebeklerden bahsetmıyoruz
    Cevapla
  • emre 9 yıl önce Şikayet Et
    Sürmeneli Osmanlı Tarihini gerçek kaynaklardan oku ve Osmanlı döneminde Kürt Bölgesi vardı ve iç işlerinde özerkliğe sahipti hatta Kürt bölgesi Osmanlı değil Bilinen ilk Kürdistan terimi resmi kaynaklara göre 1000'li 1100' lü yıllara rastlar. Dönemin Selçuklular hükümdarı çizdirdiği bir haritada Kürdistan ismini kullanmıştır. Büyük orta doğu projesi Kürtleri değil gördüğüm kadarıyla Türk olmayan ama MHP de Türkleşmiş diğer etnikleri asıl tedirgin ediyor.
    Cevapla
  • islam 9 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdulillah. Nasil yasarsan oyle ölůrsün..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!