Kayahan yarın son yolculuğuna uğurlanacak

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü sanatçı Kayahan, yarın düzenlenecek törenin ardından İstanbul’da son yolculuğuna uğurlanacak

Kayahan yarın son yolculuğuna uğurlanacak
Kayahan yarın son yolculuğuna uğurlanacak
GİRİŞ 03.04.2015 13:20 GÜNCELLEME 03.04.2015 13:38
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Usta sanatçının ailesinin ise cenazeye çelenk gönderilmemesini rica ettiği öğrenildi.

Küçük hücreli akciğer kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü Acıbadem Hastanesi’nde hayatını kaybeden 66 yaşındaki ünlü sanatçı Kayahan için yarın saat 10.30’da Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda tören düzenlenecek. Düzenlenen törenin ardından sanatçının cenazesi Teşvikiye Camii’ne götürülecek. Burada öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kayahan, vasiyetinde yer alan deniz manzaralı mezar isteğini yerine getirmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na defnedilecek.

Kayahan’ın ailesinin cenazeye çelenk gönderilmesini istemedikleri, bunun yerine Mehmetçik Vakfı’na bağış yapılmasını istedikleri öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • kurtbey 9 yıl önce Şikayet Et
    az çok takip ettiğimiz kadarıyla düzgün ve örnek bir sanatçıydı.gerçekten dillerden düşmeyen özgün müzik eserleri bıraktı.az çok inançlı bir insan olduğunu da biliyorum.şüphesiz ki deniz manzaralı bir mezarın ahiretine ve vereceği hesaba faydası olmayacağını kendi de biliyordu ama yine de yadırganacak bir istek değil bence.allah c.c.rahmet eylesin diyebileceğim ender sanatçılardan biriydi.allah c.c.rahmet eylesin ve yakınlarına sabr-ı cemil nasip eylesin.
    Cevapla
  • CAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Eylesin. Kabrin rahat mekanın CENNET olsun Usta..........
    Cevapla
  • erhan 9 yıl önce Şikayet Et
    mal sahibi, mülk sahibi, hani bunun ilk sahibi... malda, mülkte yalan, deniz manzaralı mezarda yalan.. içi cennet manzaralı olsun benim mezarımın , dışı işterse çöplük.. inna lillahi ve inna ileyhi raciun.
    Cevapla
  • Deniz manzarası 9 yıl önce Şikayet Et
    Deniz manzaralı mezar vasiyeti anca kabrini ziyarete gelecek kişiler için bir anlam ifade eder. Heralde kendisi de bunu düşünerek sipariş vermiş. Allah gittiğin yerde sana kolaylık versin ne diyelim. Gerçekten müzik dünyasının büyük kaybısın, her fani ölümü tadacaktır.
    Cevapla
  • umut 9 yıl önce Şikayet Et
    bir de cenazede alkış tutmayın diye rica etselermiş iyi olurmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'İki dakikalık muayene'ciler, sokağa çıkabilecek misiniz?
Sevkiyat kararı sonrası Pentagon'dan son dakika İsrail açıklaması!