Ünlü sanatçı 30 yıl sonra yeniden 'Evet' dedi

Selami Şahin ve eşi Didem Şahin 30 yıl önce evlendikleri Baltalimanı Portaxe’te sembolik olarak tekrar dünya evine girdi.

Ünlü sanatçı 30 yıl sonra yeniden 'Evet' dedi
Ünlü sanatçı 30 yıl sonra yeniden 'Evet' dedi
GİRİŞ 21.05.2015 09:18 GÜNCELLEME 21.05.2015 12:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Selami - Didem Şahin çifti, evliliklerinin 30’uncu yıl dönümünde, aynı mekanda sembolik bir nikah kıydı. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Haznedar’ın kıydığı nikahta, çiftin şahitliklerini çocukları Lider, Emirhan ve İrem yaptı. Eşini çok sevdiğini söyleyen Şahin, “Bu gece tekrar evlilik teklif ettim” dedi.

ÇOCUKLARI ŞAHİT OLDU

19 Mayıs 1985 yılında Baltalimanı Portaxe’de evlenen Selami ve Didem Şahin, önceki akşam yine “Evet” demenin heyecanını taşıdı. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın kıydığı sembolik nikahta hem duygusal hem de eğlenceli anlar yaşandı. Çiftin şahitliklerini çocukları yaptı.

Selami Şahin, “İnşallah 30 sene sonra tekrar bir tören yapacağız. Eşimi çok seviyorum. Ona bu gece tekrar evlilik teklif ettim” sözleriyle aşkını dile getirdi.

Didem Şahin’se gazetecilerin “30 yıl önceki gelinlikle mi bu geceye katıldınız?” sorusuna, “Keşke öyle olsaydı. 30 sene önce evimize hırsız girdi ve gelinliğime kadar her şey çalınmıştı. O yüzden arkadaşımTanju Babacan bu geceye özel bir gelinlik dikti” dedi.

Şahin, evlilik cüzdanını almayı ve eşinin ayağına basmayı da ihmal etmedi. Geceye aralarında Ceylan, Hakan Ural, Selçuk Ural, Işın Karaca, Orhan Gencebay - Sevim Emre gibi isimlerin de olduğu pek çok ünlü katıldı.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 2
  • Denizci 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah SELAMET versin.
    Cevapla
  • anemo 8 yıl önce Şikayet Et
    yakışır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı