Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren hapse mi giriyor?

Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren'in uyuşturucu madde kullanmak suçundan 2 yıla kadar hapisleri cezası isteniyor. İçlerinde Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren'in de bulunduğu 34 sanıklı uyuşturucu davası nasıl sonuçlanacak? Gizem Karaca kimdir? İşte ayrıntılar..

Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren hapse mi giriyor?
Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren hapse mi giriyor?
GİRİŞ 06.05.2016 15:05 GÜNCELLEME 06.05.2016 15:05

Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren'in uyuşturucu madde kullanmak suçundan 2 yıla kadar hapisleri cezası isteniyor. İçlerinde Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren'in de bulunduğu 34 sanıklı uyuşturucu davası nasıl sonuçlanacak? Gizem Karaca kimdir? İşte ayrıntılar.. Savcı 34 sanıklı uyuşturucu davasında esas hakkındaki mütalaasında Cenk Eren, Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca için uyuşturucu madde kullanmak suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istedi.

NEDEN DAVA AÇILMIŞTI

İstanbul Narkotik Polisi, 2013 yılının Ocak ayında yaptığı operasyonda aralarında oyuncular Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, ve şarkıcı Cenk Eren'i “uyuşturucu temin etmek" suçundan gözaltına almıştı.

Bir süre karakolda kalan Gizem Karaca, Cenk Eren ve Çağatay Ulusoy daha sonra serbest bırakılmıştı. 'Uyuşturucu madde kullanmak ve temin etmek' suçunda dava açılan ünlü oyuncular mahkemeye çıkıp ifade vermişti.

KİMSEYE UYUŞTURUCU TEMİN ETMEDİM

İlk ifadesinde Kimseye uyuşturucu temin etmediğini belirten Çağatay Ulusoy, “Bizim camiada birçok kişi esrar içiyor. O dönemde Emir’in Yolu dizisinde oynuyordum. Psikolojik ve ruhen sıkıntılı bir dönemdeydim. Daha fazla içmeye başladım, kimseye uyuşturucu temin etmedim” savunmasını yapmıştı.

Mahkeme heyeti de Ulusoy'un tutuksuz yargılanmasına karar vermişti.

GİZEM KARACA KİMDİR?

Gizem Karaca (d.2 Eylül 1992, İstanbul) Türk manken ve oyuncu.

Gizem Karaca 2 Eylül 1992 yılında İstanbul'da doğdu. Küçükken ailesi Amerika'ya taşındığı için çocukluğu ABD ve Kanada'da geçti. İlkokulu ABD'de, ortaokulu Kanada'da bitiren Karaca lise yıllarında Türkiye'ye döndü. Lise bittikten sonra İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandı. Ingilizce ve Fransızca biliyor.

Kariyeri

İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü kazandıktan sonra zor geçen derslerden kaçmak için güzellik yarışmasına katılmaya karar vermiş, Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur. Yarışma bittikten hemen sonra gelen dizi tekliflerini değerlendirmiş, 2012 yılında yayınlanan Eve Düşen Yıldırım adlı dizide başrol ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. 2012-de Emir'in Yolu isimli ikinci dizisinde de baş rol Güneş Sancaktar'ı oynadı. 13. bölümün ardından dizi yayından kaldırıldığı için bir süre Amerika'ya gidip New York Film Akademisi'nde oyunculuk eğitimi alan Gizem Karaca yeni dizisi Benim Hala Umudum Var ile 2013 ün yazında ekranlara dönüş yapmıştır. Güzel oyuncu 2014 yılında Seni Seviyorum Adamım isimli ilk sinema filminde başrol oynadı. Film 21 Kasım'dan itibaren vizyona girdi. Karaca 2014 Haziran ayında Star TV'de yayınlanmaya başlayan Güzel Köylü adlı dizide Mehmet Ali Nuroğlu ve Berk Cankat ile beraber başrol oynadı. Ancak dizi, 17 Haziran 2015'te sona erdi.

Ödülleri ve Başarıları

Miss Turkey 2011, İkincilik. Miss World 2011 En İyi Ulusal Elbise Ödülü

Avrasya Üniversitesi - Avrasya Enleri Ödülleri - En İyi Kadın Oyuncu

Filmografisi

Yıl dizi ve flimler Rol Notlar
2012 Eve Düşen Yıldırım Muazzez Başrol Oyuncusu, Kanal: Show TV
2012 Emir'in Yolu Güneş Sancaktar Başrol Oyuncusu Kanal: Show TV
2013-2014 Benim Hala Umudum Var Umut Özden/Korkmaz Başrol Oyuncusu, Kanal: Star TV, FOX TV
2014 Seni Seviyorum Adamım Ezel Başrol Oyuncusu, film
2014-2015 Güzel Köylü Gül Sümbül/Alkan Başrol Oyuncusu, Kanal : Star TV
2016- İstanbul Sokakları Nazlı Başrol Oyuncusu,Kanal: Show TV

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

Çağatay Ulusoy (d. 23 Eylül 1990, İstanbul), Türk oyuncu ve mankendir.

Biyografi

2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde eğitim görmüş ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır.

Ayrıca, haftada 2 kez oyuncu Vahide Perçin ve yine kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Altan Gördüm'ün sanat okulu Akademi 35 Buçuk'ta oyunculuk dersi almaktadır.

İlk rolü 2011'de Show TV'de yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisindeki Emir Sarrafoğlu karakteridir. Dizi 2 sezon sürmüştür. Diziye devam ederken 2011'de Anadolu Kartalları filminde de önemli bir rol oynamıştır. Filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmış ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır.

Dizi devam ederken yine aynı kanalda yayın yapan Eve Düşen Yıldırım dizisine konuk oyunculuk yapmıştır. Yine Emir Sarrafoğlu karakterini canlandırmıştır. Başrol oyuncusu Hazal Kaya'nın Adını Feriha Koydum'dan ayrılması ve Feriha karakterinin ölmesiyle dizi 3.sezonda Adını Feriha Koydum:Emir'in Yolu adıyla sezona ekibe yeni dahil olan oyuncularla başlamıştır. Başrol Çağatay Ulusoy'un partnerlerinden biri Zeynep Çamcı olmuştur. Birkaç bölüm başarıyla devam eden dizi düşen reytingler ve gelen eleştiriler nedeniyle yine isim değiştirip sadece Emir'in Yolu adıyla yayın hayatına devam etmiştir. Bu defa dizinin Adını Feriha Koydum dizisi ile bir bağlantısı kalmamış ve konu tamamen değişmiştir. Çağatay Ulusoy'un Emir'in Yolu'ndaki partneri Eve Düşen Yıldırım dizisi ile tanınanGizem Karaca olmuştur. Bu dizide birkaç bölüm yayınlandıktan sonra yayından kaldırılmıştır. İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 25 Ocak 2013 tarihinde yapılan operasyonda aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 35 kişi gözaltına alınmıştır. Bu ünlü isimlerden bazıları Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Yusuf Akgün, Cemal Hünal, Cenk Eren, Selen Seyven ve Çağatay Ulusoy 'un menajeri Selin Borankay'dır. Cenk Eren ile Cemal Hünal aynı gün serbest bırakılmıştır. 26 Ocakta ise Selen Seyvenserbest bırakılmıştır. 28 Ocak 2013 te adliyeye sevk edilen 35 kişiden Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Yusuf Akgün ile beraber 15 kişi serbest bırakılmıştır.

Ay Yapım'ın yaptığı, senaryosunu Ece Yörenç'in yazdığı ve 2013 yılının Eylül ayında Star TV'de yayınlanmış olan ünlü Amerikan dizisi The O.C'nin yerli uyarlaması Medcezir dizisinde başrol oynayarak ününü arttırmıştır. Dizide Çağatay Ulusoy'a Serenay Sarıkayaeşlik etmiştir.En son Leyla Lydia Tuğutlu ile 'Delibal' adlı filmde rol almıştır.Evli için Ioana Ioli - Top Model.

Filmografi

2010 Recep İvedik 3 Dansçı Figüran
2011 Anadolu Kartalları Ahmet Onur Başrol Oyuncu
2012 Paranoya / Paranoia Çağatay Ulusoy Kısa film
2015 Delibal Barış Ayaz Başrol Oyuncusu

Televizyon

Yıl Yapım Rol Notlar
2009-2010 Arka Sokaklar - Figüran
2011-2012 Adını Feriha Koydum Emir Sarrafoğlu Başrol Oyuncu
2012 Eve Düşen Yıldırım Emir Sarrafoğlu Konuk Oyuncu
2012 Emir'in Yolu Emir Sarrafoğlu Başrol Oyuncusu
2013-2015 Medcezir Yaman Koper Başrol Oyuncusu

Ödülleri

Yıl Ödül veren organizasyon Kategori
2010 Best Model of Turkey 1.lik
2011 ATV Prestij Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Oyuncu
Magazinci.com Yılın En İyileri Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu
2013 Oyuncular Sitesi - Yeni Sezon Prestij Anketler En İyi Erkek Oyuncu
19.Siyaset Dergisi Ödülleri Yılın TV Erkek Oyuncusu
2014 5.Elle Stil Ödülleri Yılın En Stil Sahibi Erkek Oyuncusu
5.Quality of Magazine Dergisi Ödülleri En Quality Erkek Oyuncu
Seul Uluslararası Drama Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Adayı
Ayaklı Gazete Ödülleri En İyi Drama Erkek Oyuncusu
TV Yıldızları Ödülleri En İyi Drama Dizisi Erkek Oyuncusu
Karadeniz Teknik Üniversitesi Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu
Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu
Schwarzkopf Professional Ödülleri Yılın Fenomeni
2015 Türkiye Gençlik Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu
Arel Üniversitesi 4.Medya Ödülleri En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu
MGD 21.Altın Objektif Ödülleri En İyi Drama Erkek Oyuncusu
Ege Üniversitesi 4.Medya Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu
42. Pantene Altın Kelebek Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular