Mehmet Ali Erbil sahte Twitter hesabına dava açıyor

Ekranların ünlü sunucusu Mehmet Ali Erbil, kendi adına açılan bir Twitter hesabı için dava açmaya hazırlanıyor. Hesaptan son olarak Gökhan Gönül'e atılan tweet Mehmet Ali Erbil'i çileden çıkardı

Mehmet Ali Erbil sahte Twitter hesabına dava açıyor
Mehmet Ali Erbil sahte Twitter hesabına dava açıyor
GİRİŞ 02.07.2016 11:46 GÜNCELLEME 02.07.2016 11:52

Ünlü sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil, kendi adına açılan "@Malierbil_" hesabı için mahkemeye gidiyor.

SON OLARAK GÖKHAN GÖNÜL HAKKINDA TWEET ATILDI

Fenerbahçe taraftarı olan ve fırsat buldukça maçlara da giden Erbil adına yine bu hesaptan, Gökhan Gönül hakkında olay yaratan bir tweet atıldı.

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olan Gökhan Gönül için, "Biz sana adamsın dedik, MADAM ol demedim!" ifadesi kullanıldı. (Habertürk)

mehmet-ali-erbil

Mehmet Ali Erbil kimdir?

Ünlü oyuncu Mehmet Ali Erbil 1957 İstanbul doğumludur. Saadettin Erbil’in oğlu olan Erbil, Kürt kökenli bir sinema, tiyatro ve dizi oyuncusudur. Annesinin ismi ise Yurdagül Eken’dir. Bunun dışında farklı etkinliklerde de görev almaktadır. Şovmenlik yönü ile bazı programların sunuculuğunu üstlenen Erbil, Türk TV dünyasının en önemli programları arasında yer alan Çarkıfelek’te uzun bir süre ekranların en iddialı programlarından birini sunmuştur.

Erbil, oyunculuk kariyerine genç yaşında sinema ile başladı. Günümüzde çok fazla bilinmeyen, ön planda olmayan birçok Türk filminde Mehmet Ali Erbil’in oynadığını biliyoruz. Bu filmler arasında Kahpe Bizans, Hemşo ve Bay E’dir. Cem Davran ve Demet Şener ile birlikte başrolde yer aldığı Kahpe Bizans filmi gişede büyük başarı yakalamıştı. Okan Bayülgen ile birlikte oynadığı Hemşo ise başarılı Türk filmlerinden biri olarak gösterilmektedir. Bay E filmi ise gişe filmi değildi ancak önemli bir sanat filmi olarak kaldı. Bunun dışında Erbil filmlerde de rol almıştır. Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu, Emret Komutanım ve Hababam Sınıfı Serisi’nin yeni filmlerinde Mehmet Ali Erbil, okul müdürü rolünde Şafak Sezer, Mehmet Ali Alabora ve diğer ünlü oyuncularla birlikte oynamıştır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!