Itır Eser, 15 Temmuz paylaşımı için kötü yorum yapanlara cevap verdi!

Geçtiğimiz gün Miss Turkey 2017 yarışmasında birinci olan fakat 15 Temmuz günü hakkında yaptığı çirkin paylaşımla tacı geri alınan Itır Eser sosyal medya hesabı üzerinden yayınlandığı mesaj ile kötü yorum yapanlara cevap verdi.

Itır Eser, 15 Temmuz paylaşımı için kötü yorum yapanlara cevap verdi!
Itır Eser, 15 Temmuz paylaşımı için kötü yorum yapanlara cevap verdi!
GİRİŞ 25.09.2017 09:00 GÜNCELLEME 25.09.2017 09:58
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Sosyal medya hesabından 15 Temmuz şehitleriyle ilgili çirkin bir tweet atan, Türkiye güzelinin tacı geri alınmıştı. Tacın geri alınmasından sonra İlerleyen saatlerde konu hakkında bir açıklama yapan Itır Esen, menstrüasyon döneminde dikkatsizce yaptığı bir paylaşımın başka bir mana içermediğini söyledi. Esen, yanlış anlaşılmalardan dolayı da özür diledi.

Hassas döneminde olduğunu söyleyen Esen'in sosyal medyadan yaptığı açıklama şu şekilde:

Herkese merhaba, Bildiğiniz üzere 21 Eylül gecesi 2017 Miss Turkey birincisi seçildikten hemen sonra Twitterdaki uygunsuz görünümlü bir paylaşımım nedeniyle sosyal medya üzerinden kötü yorumlar almaya başladım. Kısa sürede büyük bir kitleye ulaşarak 22 Eylül sabahı televizyonda hakkımda beni çok üzen şeyler söylendi. Bu durumun üstüne Miss Turkey Kurulu tacını elimden aldı. Şunu söylemek istiyorum ki 18 yaşında bir kız olarak bu paylaşımı yaparken hiçbir siyasi amaç gütmedim. ailem beni, vatanına ve milletine saygı duymayı öğreterek büyüttü ve şehitlerimize saygısızlık yapacak bir karakterde değilim. Bu paylaşım benim hassas dönemimde dikkatsizce yaptığım ve tamamen masum düşünceler ile yaptığım bir paylaşım Menstürasyom dönemini bu şekilde yaşayan herkesin kendini kurban gibi hissetmesi gerçeğiyle yazılan bir isyan" bugün 15 Temmuz ve ben de bu haldeyim" den Başka bir mana içermiyor. Zira siyaset ve politika ile ilgilenmeyen bir genç olduğum, hiç siyasi paylaşımın olmadığından belli. Milli değerlerimize ve 15 Temmuz'a bir atıftan ziyade kendi kavgasını vurguluyor.Yanlış anlaşılmalardan dolayı herkesten çok özür diliyorum. Umarım beni anlayışla karşılayabilirsiniz. Teşekkürler. 

ıtır-eser-paylaım1

 

YORUMLAR 38
  • Adaletli karar 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu yarışmalarda birinci srçilme kuralı şöyle ki o kişinin ahlaklı kültürlü eğitimli ve güzel olması gerekiyor. Bu kız zaten standartlara uymuyor.
    Cevapla
  • Yasin 6 yıl önce Şikayet Et
    Sana ailen edep ve adabı öğretmemiş anlaşılan her regli olan bayan senin gibi herkese alelen duyurmuyo sosyal medyadan . Ahlak milletimizde yerlere vurmaya başladı şu son zamanlarda Allah sonumuzu hayr etsin
    Cevapla
  • Serkan 6 yıl önce Şikayet Et
    İyi kıvırmış helal olsun git ped reklamında oyna orda 1.olursun
    Cevapla
  • yurt 6 yıl önce Şikayet Et
    bu guzeldi..
    Cevapla
  • Altan 6 yıl önce Şikayet Et
    Spastik özürlü olursan kanundn fiili ehliyetin olmaz ama cünüpsen sarhoşsan reglisen her türlü hatandan kanunen sorumlusun. Yemezler.
    Cevapla
  • xxxyz 6 yıl önce Şikayet Et
    Oh iyi valla her regl dönemindeki kız şehitlere ağzına geleni söylesin sonra da ben masumum desin..Kendini aklamaya çalışman tacını geri getirmez onu da geçtik şehitlerin ahı senin yakanı bırakmaz şehitlerden özür dile ağla sızla tövbe et Allaha inancın varsa eğer..
    Cevapla
  • Ya hu 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne inancı beee
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?