Urfa'da havaya uçan araç paniği VİDEO

Şanlıurfa’da çok sayıda araca çarptıktan sonra kıraathane önünde duran otomobile de büyük bir hızla çarpıp havaya uçan oto mahallede bomba yüklü araç paniği yaşattı.

Urfa'da havaya uçan araç paniği VİDEO
Urfa'da havaya uçan araç paniği VİDEO
GİRİŞ 25.01.2012 11:25 GÜNCELLEME 25.01.2012 11:25

Olay günün ilk saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, çok sayıda araca çarpan otomobil yalpalayarak yoluna devam etti. Çevredeki vatandaşlarca intihar girişimi veya canlı bomba olduğu sanılan araç büyük bir hızla yoluna devam etti.

Saat 01.00 sıralarında Süleymaniye Mahallesi Mehmet Saçlı İlköğretim Okulu yakınlarına ulaşan taşıt, burada bir kıraathane önünde park halindeki binek otoya büyük bir hız ve gürültüyle çarptı. Çarpmanın etkisiyle kopan araç parçaları 20 metre uzaklığa kadar sürüklendi. Önündeki araca şiddetli şekilde çarpan 63 YV 953 plakalı aracın sürücüsü Mehmet Emin K. kaza sonrası otomobilinden inerek hızla kaçarak kayıplara karıştı. Çarpmanın etkisiyle her iki araç hurdaya döndü. Araçlardan yükselen alevler nedeniyle bölgeye itfaiye ekipleri sevkedildi. Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri yanan araçları yaklaşık yarım saatte söndürürken, park halindeki 63 SC 137 plakalı araç sahibi otomobilini görünce şok geçirdi.

Çevredeki vatandaşlar, “Sürücü önce çok sayıda araca çarptı. Ardından hızla yoluna devam etti. Biz onun canlı bomba veya bomba yüklü araç olduğunu sanmaya başladık. Öndeki araçta ve kıraathanede kimsenin olmaması veya o saatte kaldırımda kimsenin bulunmaması büyük bir şans. Çünkü çarpmanın şiddeti ve çıkardığı ses o kadar güçlüydü ki, başta kıraathane olmak üzere çevredeki birçok ev ve işyerinin camları kırıldı. Şükürler olsun, Allah büyük bir felaketten korudu. Sürücünün kaçarken bağırışlarından onun sarhoş olduğunu sanıyoruz. Hafif şekilde yaralanmıştı” dedi.

Olay sonrası mahalle arası ve cadde üzerinde başlatılan soruşturmada kısa sürede kaçan sürücünün izi tespit edildi. Polis kaçan sürücüyü bir sokakta yarı baygın halde yakaladı. Gözaltına alınan sürücü sağlık kontrolü için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevkedildi. Soruşturma sürüyor.

sanliurfa.com
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! PKK'ya kötü haber
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler