'Kimse yok mu' derken eşini buldu

Sevilen sunucu İkbal Gürpınar yardıma muhtaç bir aile için kardeş aile ararken hayalindeki eşi buldu. Kayserili makine mühendisi Burhan Karagözlü ile nişanlanan Gürpınar 1 Ekim'de evleniyor. Hikaye oldukça ilginç.

'Kimse yok mu' derken eşini buldu
'Kimse yok mu' derken eşini buldu
GİRİŞ 30.09.2005 11:45 GÜNCELLEME 30.09.2005 11:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bir televizyon kanalında yayınlanan 'Kimse Yok mu?' adlı programın sunucusu İkbal Gürpınar, yardıma muhtaç bir aileye, kardeş aile ararken tanıştığı Burhan Karagözlü ile evliliğe hazırlanıyor. Gürpınar, gönüllü Karagözlü ailesi ile kahvaltıda tanıştığını, daha sonra bu ailenin hem ihtiyaç sahiblerinin, hem de kendisinin ailesi olduğunu söyledi. Burhan Karagözlü'nün Kayserili bir makine mühendisi olduğunu belirten Gürpınar, nişanlısıyla 1 Ekim'de dünya evine gireceklerini söyledi.

KAHVE FALINDA ÇIKAN EVLİLİK!

Evlilik kararının çok ilginç bir olay sonrasında gündeme geldiğini belirten Gürpınar, 'Nişanlımla tanışmadan önce kahve falıma bakan bir arkadaşım (Deniz aşırı bir ülkeden, 2 üniversite mezunu, kalem ne kadar düzgünse o kadar doğru ve dürüst bir insan geliyor. O kişiyle nişanlanıp evleneceksin) dedi. Arkadaşlarla 'Damat geliyor' diye gülüp eğlenerek çekim yapmak için bir şehre gittik. Kahvaltıda tanıştığım nişanlım Burhan, ben 5 sene evvel ABD'ye giderken (Keşke İkbal Hanım veya ona benzeyen biri benim eşim olsa demiştim) dedi. Tabii biz arkadaşlarla birbirimize bakıp gülüşmeye başladık. Deniz aşırı bir ülke ve ABD'den geliyor. O anda kıpkırmızı oldum. Yoksa bu mu? dedim. Kısa bir süre sonra nişanlandık ve 1 Ekim'de de evleniyoruz' dedi.

EŞİYLE BİRLİKTE ÇALIŞACAK

Evlilik sonrasında çalışma temposunun eskisi kadar yoğun olmayacağını, ancak yine de televizyon programlarını elinden geldiği kadar sürdürmeyi düşündüğünü kaydeden Gürpınar, eşiyle birlikte işletmeyi düşündükleri cafe, sağlık ve güzellik merkezi için 3 katlı bir yer aradıklarını kaydetti.

KAYINVALİDESİNDEN MEMNUN

Kayınvalidesi ile tıpkı iki arkadaş gibi anlaştıklarını, klasik gelin-kayınvalide ilişkisi içinde olmadıklarını ifade eden Gürpınar, 'Gencecik bir kayınvalidem var. Evvelden benim televizyondaki en iyi izleyicimmiş. Beni ilk önce televizyondaki İkbal olarak sevmiş. Biz ilk görüşmeden sonra iyi iki arkadaş olduk' diye konuştu.


Çileli bir hayat


Gürpınar, dramatik bir yaşam hikayesinin kahramanı. Ailesi tarafından bebekken evlatlık verilmiş. Ancak daha sonra evlatlık verildiği aile 'bu çocuk çok çirkin' deyip geri göndermiş. Küçük yaşta başından bir evlilik geçen Gürpınar, kekeme olmasına rağmen umudunu hiç kaybetmeden sunuculuk sınavlarında gösterdiği üstün başarı ile 1992'de Türkiye Polis Radyosu'nda profesyonel sunuculuğa başladı. 1994 yılında TRT'de '25. Saat' isimli müzik eğlence programıyla televizyona adım attı. Ve TRT'de birçok program sundu. Ayrıca 'Simidin İki Yarısı ve İkbal Gürpınar 2' isimli iki şiir albümü yaptı. (Yeni Şafak-Vatan)

YORUMLAR 1
  • fitnat bozkurt 16 yıl önce Şikayet Et
    . Kesinlikle mükemmel bir bayan .İşinde de çok başarılı.Eminim çok da iyi bir annedir.Rabbim başarılarını daim kılar inşallah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız