Manisa'da Ebru Gündeş rüzgarı

Ünlü margarin markası Sana'nın sponsorluğunda Manisa'da konser veren ünlü sanatçı Ebru Gündeş, güzel sesi ve birbirinden güzel şarkıları ile hayranlarına müzik ziyafeti verdi.

Manisa'da Ebru Gündeş rüzgarı
Manisa'da Ebru Gündeş rüzgarı
GİRİŞ 07.05.2006 00:37 GÜNCELLEME 07.05.2006 00:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış
Aziz Gül'ün haberi

Sana'nın sponsorluğunda Manisa'da konser veren ünlü sanatçı Ebru Gündeş, güzel sesi ve birbirinden güzel şarkıları ile hayranlarına müzik ziyafeti verdi.

19 Mayıs Stadyumu'nda düzenlenen konseri izlemeye yaklaşık 10 bin kişi geldi. Konser öncesi sahne alan dans grubu ellerinde Türk bayraklarıyla 10. Yıl Marşı'nı Manisalılarla birlikte söylediler. Binlerce kişinin merakla beklediği Ebru Gündeş, saz ekibinin arasından alkışlar eşliğinde sahne aldı.

Stadı dolduran binlerce kişiye ve ellerinde posterlerini öpen hayranlarına birbirinden güzel şarkılarını söyleyen Ebru Gündeş, sahne performansıyla da dikkat çekti. Sempatik tavırları ve dansıyla büyük ilgi toplayan Gündeş, ilerleyen dakikalarda havanın soğumasıyla üşümeye başladı. Bir görevliden ceketini isteyen Gündeş, ceketi giydikten sonra ceplerini kurcalayarak bir cep telefonu ile para dolu bir cüzdan buldu.

Ceketin içindekilerle birlikte artık kendisine ait olduğunu belirterek espiri yaptı. Gündeş, daha sonra konsere giydiği ceketle devam etti. Bu arada konser sırasında Gündeş'in bir hayranı fenalaşarak görevliler tarafından ucakta ambulansa taşındı. İsminin Dilan Gündüz olduğu öğrenilen genç kızın, ilk müdahelesinin ardından durumunun iyi olduğu bildirildi.

Ebru Gündeş'in şarkılarına eşlik eden bazı hayranları ünlü sanatçıya seslerini duyurmak için adeta haykırırken, bazıları da ellerinde Gündeş posterleriyle göz yaşı döktü.

Gecenin geç saatlerine kadar süren konserde Manisalılar eğlenceli ve unutulmaz bir gece geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

YORUMLAR 1
  • diloşcuk 6 ay önce Şikayet Et
    Ebru'm n'olur yeni albümünü doğum günümden 2 gün sonraya erteleme hemen çıkar diye dert yanıyorum şu anda. Aşığım hala hemen çıksın. 17 Kasım günü benim doğum günü hediyem diyebileceğimiz album geliyor çünkü.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız