Vahşet...Köpeğini yere vura vura öldürdü!

Çinli adam, köpek yarışları için satın aldığı tazı istediği sonucu alamayınca, zarara uğradığı gerekçesiyle hayvanı yere vurarak öldürdü, arkasından da pişirip yiyeceğini söyledi.

Vahşet...Köpeğini yere vura vura öldürdü!
Vahşet...Köpeğini yere vura vura öldürdü!
GİRİŞ 06.12.2017 10:41 GÜNCELLEME 06.12.2017 10:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çin'in kuzeyinde yaşanan olayda cani adam, köpeğini yere vura vura öldürdü. Oldukça öfkeli görünen adamın, vahşice hayvanın canına kıyması ülkede büyük tepki topladı.

ONU PİŞİRİP YİYECEĞİM DEDİ

Cep telefonu ile çekilen görüntülerde adamın, köpek yarışını kaybeden tazısını havaya kaldırarak defalarca yere vurduğu görülüyor. Tazıyı yere vurarken küfürler savurduğu duyulan adam, onu öldükten sonra pişirip akşam yemeği için yiyeceğini söylüyor.

YARIŞI KAYBEDİP SAHİBİNİ ZARARA SOKMUŞ

Adamın, hayvanı köpek yarışlarında yarıştırmak için satın aldığı ve yarışı kaybeden tazının kendisini büyük zarar uğrattığını, bu yüzden de onu sinirlenip öldürdüğü iddia edildi. Adam videonun sonunda köpek sahiplerine seslenerek, "Köpekleriniz sizi zarara uğratıyorsa onları öldürüp yiyin" dedi.

 

 

Çinli adamın ülkenin en büyük sosyal medya sitesi Weibo'ya yüklediği video kısa sürede 2 buçuk milyondan fazla izledi.

YORUMLAR 2
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek şu ki, biz emanetleri göklere, yere ve dağlara sunduk da onlar bunu yüklenmekten kaçındılar ve ondan korkuya kapıldılar; onu insan yüklendi. Çünkü o, çok zalim, çok cahildir. Ahzab 72
    Cevapla
  • Adem 6 yıl önce Şikayet Et
    it oğlu it.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı