Rüyada çeyrek altın görmek nasıl yorumlanır? Ayrıntılı tabiri...

En çok görülen ve anlamı sorgulanan rüyalardan biri olan, rüyada çeyrek altın görmenin birbirinden farklı şekillerde tabiri bulunmaktadır. Rüyada çeyrek altın görmek işlerin yolunda gideceği ile ilgili rüya sahibine mesaj verir. Peki, rüyada çeyrek altın görmek ne anlama gelir? Rüyada çeyrek altın görmek nasıl yorumlanır? İşte, rüyada çeyrek altın görmek konusuyla ilgili merak edilen tüm detaylar...

Rüyada çeyrek altın görmek nasıl yorumlanır? Ayrıntılı tabiri...
Rüyada çeyrek altın görmek nasıl yorumlanır? Ayrıntılı tabiri...
GİRİŞ 03.09.2018 12:35 GÜNCELLEME 27.03.2023 17:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rüyada çeyrek altın görmenin tabirini incelediğimizde, işlerin yolunda gideceğine delalet eder. Daha detaylı anlatmak gerekirse, rüyayı gören kişinin bir işte başarıya ulaştığı veya ters giden herhangi bir işin de düzeleceği görülebilir. Bununla birlikte rüyada çeyrek altın görmek, uzun bir zamandır çok sıkıntı çekilen bir hastalıkla ilgili güzel ve sevindirici gelişmeler yaşanabileceği şeklinde yorumlanır. Bazı rüya tabirlerinde de rüyada çeyrek altın görmekle ilgili, çok büyük bir borçla karşılaşmaya, ancak verilen yoğun çabalar sonucunda bu borçtan kurtulabileceğine işaret eder. Rüyada çeyrek altın bulan bir kimsenin büyük bir sermaye gerektiren işe gireceği, ancak bu işte harcanan para yüzünden çok büyük ve uzun süreli rahatsızlık duyacağı olarak tabir edilir. Rüyada altın görmek ise; birden fazla şekilde yorumlanarak; sağlık, maddi ve manevi olarak arzu edilen şeylerin gerçekleşeceğine, çevreden yardım ve iyilik görüleceği bir döneme girileceğine delalet eder.

RÜYADA ÇEYREK ALTIN GÖRMEK

Rüyada çeyrek altın görmek, rüyayı gören kişinin çok yakın bir zaman içinde iş hayatında ters giden durumların düzeleceğine ya da uzun zamandır çok sıkıntı çektiği hastalığına dair güzel ve sevindirici haberler alacağına ve bu sayede çok güzel ve hayırlı işler için adım atacağına işaret edilir. Rüyada çeyrek altın görmek, iş hayatında yaşanan bir karışıklıktan ötürü bir anda çok büyük bir borç ile karşı karşıya kalmaya ve bu borçtan kurtulmak için çok büyük çaba sarfetmeye yorumlanır.

RÜYADA ÇEYREK ALTIN BULMAK

Rüyada çeyrek atın bulmak, rüya sahibini iş hayatında yapacağı ve büyük bir sermaye gerektiren bir işe gireceğine ve işi sağlayan kişinin çekilmesi ile alınan malzemeler ve harcanan para yüzünden çok büyük ve uzun süreli bir rahatsızlık duyulacağına işaret edilir.

İlgili resim

RÜYADA KÜLÇE ALTIN BULMAK

Rüyada altın külçesine denkgeldiğini, altın külçesine rast gelmek, elden çıkacak olan mala işarettir. Yine rüyada altını külçe ettiğini görmek kötülükle tabir olunur. Rüyada kendisine büyük bir altın parçası verildiğini görmek, devlet işlerinde yüksek mertebelere çıkmaya yorumlanır.

RÜYADA BİRİSİNDEN ALTIN ALMAK

Rüyada birisinden altın almak, iş hayatında usta ya da uzman sayılan birisinin örnek alındığına delalet edilir.

RÜYADA BİRİSİNE ALTIN VERMEK

Rüyada birisine altın vermek, iş hayatında çok iyi para kazanmaya işaret edilir.

RÜYADA ALTIN PARA GÖRMEK

Altın para görmek dedikodu olarak yorumlanır. Rüyada altınla karışık Gümüş para görmek,duanın kabul edilmesine, ihtiyaçların görülmesine ve hastalıktan şifaya delâlet eder.

RÜYADA YIĞINLA ALTIN GÖRMEK

Altınları yığınlı bir şekilde gören kimse, birisiyle ilgili bir sırrı öğrenir. Rüyada evine yükler ile altın taşıdığını görmek, gerçekte evine gelecek mala delâlet eder.

RÜYADA ALTIN BULMAK

Rüyada altın, gümüş ve bunlara benzer şeyler bulduğunu görmek, dünya nimetleri ile tâbir olunur.

RÜYADA ALTIN BOZDURMAK

Rüyada altın bozdurmak, keder ve hastalığa işarettir.

RÜYADA SİKKE ALTIN GÖRMEK

Kişinin rüyada sikkeli altın görmesi, ihlas, din ve ilme delâlet eder. Sikkeli altın görmek, güzel çocuğa da alâmettir.

RÜYADA MADENİ ALTIN BULMAK

Bir kimsenin Rüyasında altın madeni bulduğunu, rüyada altın madeni bulmak, yada kişinin altın madinde çalıştığını görmesi, ortak olduğunu, altın para bulduğunu, altın kaplarda yediğini görmesi; genç birini servet yapmak için güzel bir fırsat olacağına, genç olmayan birisi için ise; işlerine, hareketlerine ve sözlerine dikkat etmesi gerektiğine delalet eder.

YORUMLAR 2
  • Mesud 5 yıl önce Şikayet Et
    Ancak rüyada başka tabir istemes
    Cevapla
  • Hakan AKARCAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu Rüyanın yorumu basit. "Ancak Rüyanızda Görürsünüz" Diyor. :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün