78 çocuklu adam 100 tane istiyor

Birleşik Arap Emirliklerinde yerel bir gazetenin haberine göre, 60 yaşındaki 78 çocuklu ve tek bacaklı baba, 2015 yılında 100 çocuk hedefine ulaşmak için kendine yeni iki gelin adayı arıyor.

78 çocuklu adam 100 tane istiyor
78 çocuklu adam 100 tane istiyor
GİRİŞ 21.08.2007 16:19 GÜNCELLEME 21.08.2007 16:19
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Birleşik Arap Emirliklerinde yerel bir gazetenin haberine göre, 60 yaşındaki 78 çocuklu ve tek bacaklı baba, 2015 yılında 100 çocuk hedefine ulaşmak için kendine yeni iki gelin adayı arıyor...

Daad Mohammed Murad Abdul Rahman'ın hayatı boyunca 15 karısı olmuş. Yenileriyle evlenmek için yasal olan 4 eş limitini aşmamak zorunda ve bu yüzden devamlı boşanmak zorunda.

Yerel gazetenin haberine göre Abdul Rahman, '2015 yılında 68 yaşında ve 100 çocuk babası olacağım,' dedi. Abdul Rahman, hedefine ulaştıktan sonra 'evlenmeyi bırakacağını, fakat şu anda yüzyıla damgasını vurmak için en az iki ya da üç kere daha evlenmesi gerektiğini' söyledi.

Yerel gazete bu haberi ilk sayfadan yayınladı ve Abdul Rahman'ın, en büyüğü 36 yaşında ve en küçüğü 20 günlük olan çocuklarıyla çevrili bir resmini koydu. Şu andaki 3 eşinden iki tanesi de hamile.

Abdul Rahman ve geniş ailesi tam 15 adet evde yaşıyorlar. Ailesini askeriyeden aldı emekli maaşıyla ve Birleşik Arap Emirlikler'ni oluşturan yedi emirlikten biri olan Ajman hükümetinin yardımıyla geçindiriyor.

Arap ülkeleri erkeklere-çoğu tek eşliliği seçse de-aynı anda 4 kadınla evli olmaya izin veriyor. Birleşik Arap Emirlikleri Müslüman bir ülke fakat dünyanın her yerinden gelen göçmenlere ev sahipliği de yapıyor.

YORUMLAR 14
  • nilufer sari 16 yıl önce Şikayet Et
    inanmayin. Ya arkadaslar haber sabahin haberi,carpik haber,inanmayin hemen. Bizim tanidik kaza yapti, sabah raportaj yapti 6 bin ytl zarar dendi ertesi gun gazetede 50 bin yaziliydi,adamin 7 cocugu vardir 8 kizide sabah yanina eklemistir,Allahin tavsiyesi 1 hanim, tavsiyeye uyalim.
    Cevapla
  • hacı özer 16 yıl önce Şikayet Et
    sağlam. adamın malı sağlam kardeşim size ne oluyor yapan yapar
    Cevapla
  • Havin Erdağ 16 yıl önce Şikayet Et
    semizotu tohumu sanki =). yahu ne biçim bi adam bu.. hayır onu alacak kadında da akıl yok.. yazık beee.. semizotu tohumu sanki.. ektiği yeri kaplıyor dışarıya çıkıyor..yazık..allah akıl vermemiş..
    Cevapla
  • Web Resigned 16 yıl önce Şikayet Et
    15 tane. 15 tane karın var yetmedi mi arkadaş 60 yaşındasın yaşından utan be adam
    Cevapla
  • ahmet musa atik 16 yıl önce Şikayet Et
    ha maşallah. bu ne yaa adamın aklından zoru var galiba yalnız bu hızına göre hedef az en az 150 demesi lazımmışşşş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı