Vatan Şaşmaz'ın mezarından hazin manzara! Eşi iki aydır...

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında hayata gözlerini yuman Vatan Şaşmaz'ın mezarından gelen son görüntü sevenlerini üzdü. Babalar Günü'nde boş kalan Şaşmaz'ın kabrine eşi Yasemin Adalı'nın iki aydır uğramadığı söylendi. Ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz Beşiktaş'taki Conrad Otel'de cinayete kurban gitmişti.

Vatan Şaşmaz'ın mezarından hazin manzara! Eşi iki aydır...
Vatan Şaşmaz'ın mezarından hazin manzara! Eşi iki aydır...
GİRİŞ 19.06.2018 12:53 GÜNCELLEME 19.06.2018 17:12
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

2017 yılının Ağustos ayında Beşiktaş'taki Conrad Otel'de eski manken Filiz Aker tarafından vurularak feci şekilde can veren Vatan Şaşmaz'ın mezarı Babalar Günü'nde boş kaldı. Mezarında bulunan tek bir gülün annesi tarafından bayramda bırakıldığı öğrenilen Şaşmaz'ın kabrine eşinin de uzun süredir uğramadığı ortaya çıktı. Kanlıca Mezarlığı'na defnedilen Şaşmaz'ın eşi Yasemin Adalı'nın ikamet ettiği Vaniköy'den taşındığı öğrenildi.

 

 

EŞİ 2 AYDIR MEZARINI ZİYARET ETMİYOR

Vatan Şaşmaz'ın vefatı sırasında hamile olan ve ölümü ile derin bir üzüntü yaşayan eşi Yasemin Adalı geçtiğimiz Şubat ayında evlatlarını kucağına almıştı. Eşinin mezarını iki aydır ziyaret etmediği öğrenilen Adalı'nın Babalar Günü'nde de uğramadığı öğrenildi. Söylentilere göre Yasemin Adalı, Vaniköy Andiçen Evleri'ndeki boğaz manzaralı lüks evinden yaklaşık iki ay önce başka bir adrese taşındı.