Cem Özer'in sağlık durumu, iyileşti mi? Cem Özer kimdir, bilinmeyenler!

Ünlü sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Cem Özer, Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen film çekimleri esnasında talihsiz bir kaza geçirmesi sonucu ayağını kırmıştı. Peki, apar topar hastaneye kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulan Cem Özer'in sağlık durumu nedir? Sevenlerini korkutan Cem Özer nasıl oldu?

Cem Özer'in sağlık durumu, iyileşti mi? Cem Özer kimdir, bilinmeyenler!
Cem Özer'in sağlık durumu, iyileşti mi? Cem Özer kimdir, bilinmeyenler!
GİRİŞ 26.10.2018 19:41 GÜNCELLEME 26.10.2018 19:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Pek çok önemli dizi, sinema ve tiyatro projesinde izleyicinin karşısına geçen oyuncu Cem Özer, geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar'da gerçekleştirdikleri film çekimleri sırasında görünmez bir kaza geçirmesinin akabinde ayağını kırmıştı. Geçirdiği kazanın arkasından apar topar hastaneye yatırılan Cem Özer'in yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulduğunun bilgisine ulaşıldı. Peki, film setinde yaşadığı talihsiz kaza sonrasında hayranları tarafından sıklıkla sorgulamaya alınan ve eski eşi Nurgül Yeşilçay'ın da kendisi için sevenlerinden dua istediği Cem Özer'in sağlık durumu nedir? Durumunun giderek kötüleştiği paylaşılan ve Cemre Özer'in babasının sağlık durumuna ilişkin önemli açıklamalar gerçekleştirdiği ünlü sunucu ve yazar Cem Özer nasıl oldu?

Mehmet Ali Erbil sağlık durumu netliğe kavuştu! Doktorun verdiği bilgi!

 

CEM ÖZER'İN SAĞLIK DURUMU NEDİR? CEM ÖZER NASIL OLDU?

Ünlü sunucu ve oyuncu Cem Özer, Afyonkarahisar'a bağlı bulunan Balmahmut Köyü'nde istasyon sahnesini çektikleri esnada ayı çukuruna dengesiz bir şekilde düşmesi sonucunda düşerek ayağını iki yerden de kırmasının ardından apar topar İstanbul'a getirilerek hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Şu an için oksijen tedavisi gören 56 yaşındaki dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu Cem Özer'in hava ya da yağ embolisinin başına sıçramasından ötürü sağlık durumunun giderek kötüleştiği ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulduğunun bilgisi kaydedildi.

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın ulaştığı Cem Özer’in kızı Cemre Özer babasının sağlık durumuna dair konuşarak: “Babam şu an yoğun bakımda uyutuluyor. Ayağındaki kırık sonrası oksijen tedavisi görüyordu. Hava ya da yağ embolisi başına sıçramış. Dün yoğun bakıma alındı. Şu an hiçbir şey söyleyemiyor doktorları. Biz de çaresizce bekliyoruz.” şeklinde ifadelere yer vermişti.

CEM ÖZER'DEN SON DAKİKA İYİ HABER GELDİ!

Umut Oğuz, ünlü oyuncu Cem Özer’in sağlık durumuna ilişkin müjdeli açıklamayı gerçekleştirdi: “Çevresindeki olaylara tepki vermeye başladı, doktorları tarafından bir süre daha uyutulmaya devam edecek sevindirici olansa, derin uyku durumu sona erdi. Hatta herhangi bir aksilik olmadığı taktirde Cem’in doktorları onun kızı Cemre’yi ve eşi Pınar’ı da görebileceğini söyledi. Cem Özer’in sağlığına kavuşması için dualarınızı eksik etmeyin.”

cem özer

CEM ÖZER KİMDİR? ASLEN NERELİ VE KAÇ YAŞINDADIR?

Ünlü sunucu ve yazar Cem Özer 5 Ekim 1959 tarihinde Kahramanmaraş Göksu'da hayata gözlerini açmıştır. Dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu Cem Özer üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde iken yarım bırakmıştır. İlerleyen dönemlerde Dostlar Tiyatrosu gibi topluluklarda çalışma hayatına atılan Cem Özer, ilk kez televizyon ekranlarında Laf Lafı Açıyor isimli programın sunucusu olarak izleyicilerin karşısına geçmiştir. Pek çok önemli sinema, film ve tiyatro projelerinde yer alan Cem Özer, bir dönem tıpkı kendisi gibi oyuncu Nurgül Yeşilçay ile evlilik gerçekleştirip, sonrasında ise ayrılma kararı almışlardır. Osman Nejat isminde bir oğlu ve Cemre isminde bir kızı olan ünlü oyuncu geçmiş kariyerinde Şansını Dene adlı yarışmada yarışmacı olarak görev üstlenmiştir.

cem özer

YORUMLAR 2
  • garip 5 yıl önce Şikayet Et
    allah şifa versin cc şifa versin
    Cevapla
  • erdal erman amasya 5 yıl önce Şikayet Et
    merhaba çok geçmişler olsun...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler