Soro İmam hayatını kaybetti

Beşler Sucuk firmasının Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altun'nun öğlen namazında kılınan cenazenin ardından doğum yeri olan Külünçe köyünde toprağa verildi.

Soro İmam hayatını kaybetti
Soro İmam hayatını kaybetti
GİRİŞ 12.11.2007 15:06 GÜNCELLEME 12.11.2007 15:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış
Muhammet Taşçılar'ın haberi

        Şanlıurfa'da halk arasında 'Soro İmam'lakabıyla tanınan işadamı İmam Altun, yakalandığı Akciğer Kanserine yenik düşerek hayatını kaybetti. İstanbul'da sanatçı ve sosyete camiasında oldukça ünlü biri olarak tanılan İmam Altun'nun cenazesi bugün 2 bin kişi tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

        Akciğer kanserine yenik düşen 17 çocuk babası olan 69 yaşındaki İmam Altun'nun cenazesi dün gece uçakla İstanbul’dan Şanlıurfa'ya getirildi. Soro İmam'ın ölüm haberini duyan yakınları ve aile dostları cenaze namazının kılındığı Hasan Paşa Camisine akın ettiler. Beşler Sucuk firmasının Yönetim Kurulu Başkanı olan İmam Altun'nun öğlen namazında kılınan cenazenin ardından doğum yeri olan Külünçe köyünde toprağa verildi.

CENAZEYE SON MODEL JEEPLER KATILDILAR

         Türk bayrağı ve yeşil örtüye sarılı tabutun başında namaz için saf tutan yakınları, cenazeye son model jeeplerle gelmesi dikkat çekti. Sivil polislerin görev aldığı cenaze törenine Şanlıurfa Spor Kulüp Başkanı Fatih Bucak, ile çok sayıda İstanbul’dan gelen işadamları katıldı.

YORUMLAR 4
  • Feyza Bülbül 16 yıl önce Şikayet Et
    Bir haber sitesinde Türkce anlatim bozukluklari !!!!. Haberde Türkce anlatim bozukluklari var. Aceleyle mi yaziyorsunuz anlamiyorum ki.
    Cevapla
  • bir garip yolcu 16 yıl önce Şikayet Et
    urfalılar hiç iyi bilmez. fakir fukarayı cok ezmiş
    Cevapla
  • EMİN TATLI 16 yıl önce Şikayet Et
    BabaLar Ölür Ama Adı Kalır ...!. BabaLar Ölür Ama Adı Kalır ...! Adın dillerde Baba olarak kalacak Soro İmam... ALLAH mekanını cennet eylesin...
    Cevapla
  • cemil cem 16 yıl önce Şikayet Et
    dost. Ben rahmetliyi iyi tanırım ALLAH hesabını kolay geçirsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular