Uzun: Bülent Ersoy'la çaresizlikten evlendim

Bülent Ersoy'la evlenen Armağan Uzun biten evliliğin ardından ilginç bir iddia ortaya attı.

Uzun: Bülent Ersoy'la çaresizlikten evlendim
Uzun: Bülent Ersoy'la çaresizlikten evlendim
GİRİŞ 20.11.2010 09:41 GÜNCELLEME 20.11.2010 09:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Uzun, Kanaltürk’te yayınlanan “2. Sayfa” programında Ersoy'la neden evlendiğini açıkladı. İddiaya göre Uzun Ersoy'un teklifini çaresizlikten kabul etmiş.

"Bülent Ersoy ile yarışmada tanıştım. Benden hemen etkilendi. ‘Sana 10 puan verilmez mi’ diyerek ilk canlı performansımda bana 10 puan verdi. Daha sonra kim olduğunu bilmediği biri beni telefonla aradı, ‘Bülent Hanım senden elektrik alıyor. Sen ne düşünüyorsun’ diye sordu. O an çok şaşırdım. Ne diyeceğimi bilemedim. Bu kişi daha sonra yine aradı. ‘Bülent Hanım seninle birlikte olmak istiyor. İyi düşün kabul et. Etmezsen sen bilirsin. Yarışmadan diskalifiye olursun. Piyasadan silinirsin’ gibisinden bir şeyler söyledi. O gün telefonda kitlenip kaldım ama sonra görüşmeyi kabul ettim. Çünkü arkamda öyle bir güç olmasını istedim. Sonuçta bu tarz yarışmalara katılanların hiçbirinin durumu iç acıçı değil. Bana albüm sözü verdi. Hemen evlenme teklif etti. 07.07.2007 tarihinde benimle evlenmezsen bu ilişki biter’ dedi. Bana müzik hayatımda gelecek vaat eden biri vardı karşımda.. Ya teklifini kabul edip iyi bir yere gelecek, ya da bu piyasadan silinecektim. Çaresizlikten evlenme teklifini kabul ettim ama daha sonra çok pişman oldum. Ersoy albüm sözü vermeseydi evlenmezdim.”

"ENDİŞE EDİYORUM"

Armağan Uzun, Bülent Ersoy'dan boşandıktan sonra evlenmek isteyeceği kızın ailesinin kendisi hakkında neler düşüneceği konusunda endişe duyduğunu da söyledi.

(Milliyet)

YORUMLAR 5
  • yunus doğdu 13 yıl önce Şikayet Et
    AHLAK EREZYONU... Sorun bu çocuktan ziyade bülent ersoy gibilerine prim tanıyan onu yücelten sanat ve basın camiasında değil mi..bu insanla yatan bu çocuk herhalde uzun boylu psikolojik destek alması gerekir..kendi karşı cinslerine nasıl konsantre olur bu insanla beraber olduktan sonra..yazıkk..
    Cevapla
  • Erol Uzun 13 yıl önce Şikayet Et
    Lahana turşusu. Bir delikanlı,üstelik çokta güzel bir sese sahip.Bu ne kafadırki Bülent Ersoy la evleniyor.Dünyada herşey çıkar için olmamalı.Neyse gençlik diyelim.Düşünememiş diyelim.Bülent ede ne oluyorda Arada bukadar yaş farkına rağmen böyle gülünç bir duruma düşüyor.
    Cevapla
  • salim fisek 13 yıl önce Şikayet Et
    .. eee ne demişler SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ
    Cevapla
  • yami yama 13 yıl önce Şikayet Et
    Evlendinde ne oldu. Millete maskara oldun be ahmak.Gerçi kabahat sende değil senin o durumundan istifade etmek isteyen insanlarda.Ama neticede ne olursa olsun bu saçmalığı yapmayacaktın.
    Cevapla
  • mahlasım 13 yıl önce Şikayet Et
    neelr var. adi insanlar bi plak dolumu için ruhunu satmış
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...