Kartal'ın AK 'Yıldız'ına insan seli

AK Parti Kartal ilçe başkanlığı tarafından Hasan Doğan spor kompleksin de , aday ve proje tanıtım programı yapıldı.

Kartal'ın AK 'Yıldız'ına insan seli
Kartal'ın AK 'Yıldız'ına insan seli
GİRİŞ 17.03.2014 09:28 GÜNCELLEME 17.03.2014 10:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hasan Doğan Spor Kompleksi'nde tertiplenen programa Kartal halkının gösterdiği aşırı ilgi insan seli ve izdihama neden oldu.

Program alanına sığmayıp dışardan programı izlemek zorunda kalan halk, cadde ve sokaklarda insan seline neden oldu.

Programın açılış konuşmasını yapmak üzere gelen Skm. Başkanı Temel Yaz, ''Kartal' için komşularının, dostlarının ve halkının hizmetten yoksun geçirdikleri beş yılı telafi etmek üzere yola çıktık. Bu kutlu yolda bizleri yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.'' dedi.

Yaz,  konuşmasını" Beş yılda Kartal halkının alnın teri ne yazık ki göz göre göre heba edilmiş, borçsuz devralınan bir belediyenin milyonlarca lira borca mahkum edilmiş olmasına rağmen ne yazık ki üzülerek görüyoruz ki, Kartal için hiçbir şey yapılmamıştır.'' şeklinde tamamlayarak katılımcılara teşekkür etti.

Sahneye konuşmasını yapmak üzere davet edilen ilçe başkanı M. Mehdi Akman ise ''Buraya toplanan bu coşkulu ve yoğun katılım gösteren kardeşlerimiz,  bize şu mesajı veriyor. Evet Kartal'da beş yıldır CHP. Belediyesi ve Altınok ÖZ 'ün hiçbir hizmet ve çalışmasını görmedik, artık Kartal durduğun yeter. Hareket zamanı  mesajını  gözlerinizden okuyabiliyorum. Şimdi size tanıtımını ilgili arkadaşlarımızın yapacağı ve sizin zaten yakından tanıdığınız Kartal ' lı kardeşlerinizden oluşan bu ak kadro inşallah sizin kaybolan beş yılın telafisini sağlayacak. Kaybolan beş yılı telafi etmenin dışında Kartal'ımızı bir cazibe merkezi ve marka şehir haline getirecektir. diyerek tamamladığı konuşmasının sonunda salona sığamayıp dışarda cadde ve sokaklara taşmış gönüldaşlarımıza ve katılımcılara; geldiğiniz için, şahsım ve teşkilatım adına çok teşekkür ediyorum.'' dedi.

Programda bir konuşma yapan genel merkez SKM. Başkanı milletvekili Mustafa ATAŞ ise; ''Gördüğüm bu manzara bana inanılmaz bir heyecan verdi. Dedi. Sizin bu yoğun ilginiz Allahın izniyle Başkanımız Temurhan YILDIZ 'a vereceğiniz vekalet ile Kartal, kaybetmiş yıllarını telafi edecek inşallah marka bir şehir ve mutlu insanlar olacaktır.'' diye konuştu. Ataş, konuşmasını misafirlere ve katılım gösteren halka teşekkür ederek bitirdi.

Sahneye davet edilmek üzeri ismi okunmaya başlayan AK Parti Kartal belediye başkan adayı Av.Temurhan YILDIZ , katılımcıların  salon içinde ve dışında katılımcıların yoğun alkış ve tezahüratlarıyla sahnedeki yerini aldı.

Konuşmasına ''Artık Kartal'ın kaybedecek bir beş yılı daha yok.'' diye başlayan Yıldız, ''Bölgemizde Kartal'ın marka bir şehir olması lazım bunu da inşallah 30 martta ak kadrolara vereceğiniz  vekaletinizle Kartal'ı bölgede geri kalmışlık imajını kıracağız ve hep beraber  Kartal durduğun yeter artık hareket zamanı.'' diye seslendi.

Yıldız, Kartal için yaptıkları ve Kartal'ı bölgesinde yıldız şehir yapacak olan dev projelerini sinevizyon eşliğinde halka tanıttı.

Halkın huzuruna çıkan projeler ve meclis üyesi adayları halktan çok yoğun ilgi ve beğeni topladı.

YORUMLAR 1
  • yusuf taştan 10 yıl önce Şikayet Et
    KARTAL'ın YILDIZ' ı PARLAYACAK. Kartal beklediği ak günlere kavuşacak. Ak kadrolarla buluşup yeniden kanatlanacak. Kartal' ın İstanbul' un YILDIZ'ı olmasına sayılı günler kaldı. Kasada para ile devraldığı belediyeyi trilyonlarca borç batağına iten, Nevşehir' de otel kiralayan, Kartallının parasıyla localarda maç izleyen, Kartallının faydalanmadığı plajlara milyonlar ödeyen, heykel açılışından başka icraatı olmayan başkandan YILDIZ' lı günlere koşuyoruz vesselam...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!