Seçimden çekilen iki partiden CHP'ye destek

İşçi Partisi ve HEPAR adayları, seçime girmeyeceklerini ve CHP Yalova belediye başkan adayı Vefa Salman'a destek vereceklerini açıkladı.

Seçimden çekilen iki partiden CHP'ye destek
Seçimden çekilen iki partiden CHP'ye destek
GİRİŞ 30.05.2014 05:27 GÜNCELLEME 30.05.2014 06:15
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

30 Mart seçimlerinde Yalova Belediyesi'ne talip olan İşçi Partisi ve HEPAR, 1 Haziran'da yenilenecek seçimlerde adaylarını çekerek Cumhuriyet Halk Partisi adayı Vefa Salman'a destek verme kararı aldılar.

HEPAR adayı Tölehan Yıldırır, talimatın HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu'ndan geldiğini bildirirken, İşçi Partisi belediye başkan adayı Hüseyin Irızak ise "Yalova'yı temiz ellerin yönetmesini istiyoruz." dedi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 7
  • Hüseyin UĞURLU 9 yıl önce Şikayet Et
    al birini vur ötekini. bunlar kominist de olamazlar bunlar ne sağcı ne solcular ancak tek işleri çapulçılardır
    Cevapla
  • Uğur YAZICI 9 yıl önce Şikayet Et
    12 eylül öncesi. 12 eylül öncesinin işbirlikçileri yine yan yanasınız,istediğinizi yapın yalova ak partinin
    Cevapla
  • Recep Kalaycı 9 yıl önce Şikayet Et
    KİRLİ İTTİFAK. Yalovada 30 mart seçimlerinde kafa kafaya giden seçimlerin iptali ile CHP kanadı kirli ittifaklara başlamış görünüyor. Ama halkımızın sağ duyusu inşaallah bu tezgahı da yıkacaktır. Yada 1990 öncesi İstanbuldaki SHP yönetiminin belediyesini 2014 sonrası Yalovada görürler. Ki hiç tavsiye etmem o günler ve o yönetim çok kötü idi. Her yer çöp dağları ve pis kokular içinde bir yalova olmamak için CHP'ye hayır demek gerek.
    Cevapla
  • engin öz 9 yıl önce Şikayet Et
    MHP nin sınavı!!. bilimum sol ve komünist partiler CHP yi destekliyor, MHP nin kazanma ihtimali ise SOFOR, MHP komünistlerimi destekleyecek, yoksa Aklı selimimi göreceğiz... bu büyük bir sınav.. hakla ile batılın sınavı.
    Cevapla
  • Sahin SAH 9 yıl önce Şikayet Et
    "Yalova'yı temiz ellerin yönetmesini istiyoruz.". Diyerek seçimden çekilmişler.. Ne kadar kirli ellerinin olduğunu kendilerinin de bilmesi güzel bir şey..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye Kupası'nda finalin adı belli oldu!
Milyonerlerin ilk adreslerinde zirve değişmedi! İşte dünyanın en zengin şehirleri!