CHP'li başkan deve keserek göreve başladı

1 Haziran'da yeniden yapılan seçimle belediye başkanlığını 6 oy farkla kazanan CHP'li Dursun Uzunca, dün deve keserek görevine başladı.

CHP'li başkan deve keserek göreve başladı
CHP'li başkan deve keserek göreve başladı
GİRİŞ 06.06.2014 15:51 GÜNCELLEME 06.06.2014 15:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Çorum'un Ortaköy İlçesi Aşdağul Beldesi'nde 30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde oyların sayılması sırasında belediyebaşkanlığı ve belediye meclis üyeliği zarfından mahalle muhtarının oy pusulası çıktı. Seçim sonuçları açıklandığında CHP adayı Dursun Uzunca'nın 596, AK Parti adayı Mehmet Çelik'in ise 595 oy alması üzerine AK Partililer itiraz etti ve seçim iptal edildi. 

Geçen 1 Haziran'da yenilenen seçimde 792 oy alan CHP'li Dursun Uzunca, rakibi Ak Parti adayı Mehmet Çelik'e 6 oy fark atarak yeniden belediye başkanı seçildi. 

Mazbatasını alan Belde Belediye Başkanı Dursun Uzunca için Nevşehir'den 13 bin liraya satın alınan deve belediye binası önünde kesildi. Deve keserek görevine başlayan Uzunca, kesilen eti de kazanlarda pişirerek vatandaşlara ücretsiz dağıttı. 

Kurban kesimine CHP İl Başkanı Cengiz Atlas ve parti yöneticileri de katıldı. Törende açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dursun Uzunca, "Seçimde aldığımız sonuç bizi bir hayli mutlu etti. Ülkemize ve beldemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

YORUMLAR 3
  • virdis moment 9 yıl önce Şikayet Et
    akp kesseydi ne olacaktı, manşetler,,, ikiyüzlüler sizi,,,. nerede hayvan sever solcular,devrimciler,, kurban bayramına katliam diyenler,,,
    Cevapla
  • KADIR ejderha 9 yıl önce Şikayet Et
    deve . deve yörüklerin kullandığı hayvandır. güya yörükleri temsil ettiğini belirtiyor. benim anam yörük babam da kürt hiç bir dinsiz part beni temsil etmiyor.
    Cevapla
  • metin akdağ 9 yıl önce Şikayet Et
    1 haziranda yenilenen seçimlerde chp nin kazandığı yerlerde mhp nin esamesi okunmuyor??. yani mhp nin oyları chp ye gitmiş! mhp olmasa chp nefes alamayacak! mhp, chp gibi bir partiyi desteklemekle tarihinin en büyük hatasını yapmıştır! bunu çok yakında anlayacaklar! ALLAHA PEYGAMBERE VE KUR'ANI KERİME HER FIRSATTA HAKARET ETMİŞ BİR PARTİYİ DESTEKLEMEKLE MHP NİN BUNDAN BÖYLE İSLAMİYET ADINA KONUŞACAĞI HİÇ BİR ŞEY İNANDIRICI OLMAYACAKTIR. ÜMMET 73 FIRKAYA AYRILACAK BUNLARDAN SADECE BİRİ KURTULACAKTIR! HADİSİNDE DE İFADE EDİLDİĞİ GİBİ MHPNİN ASLA ÜMMETİN LEHİNE OLAN BİR İCRAATI YAPMADIĞINA BEN ŞAHİDİM! BENİM BİLDİĞİMİ ALLAH TEALA ELBETTE ÇOK İYİ BİLİR! GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER! DEMİŞ BİR ALLAH DOSTU. KIYAMET GÜNÜ KURULACAK MAHKEMEYİ KÜBRA DA BULUŞMAK ÜZERE!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe