Gökçek'ten Nazlıaka'ya hodri meydan

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Aylin Nazlıaka’nın iddialarına çok sert çıktı.

Gökçek'ten Nazlıaka'ya hodri meydan
Gökçek'ten Nazlıaka'ya hodri meydan
GİRİŞ 02.10.2014 15:40 GÜNCELLEME 02.10.2014 15:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Aylin Nazlıaka’nın kendisi hakkında bulunduğu suç duyurusuna ilişkin, "Sayın Nazlıaka Ankara’nın suyunda arsenik bulunduğu yönündeki iddiasını Dünya Sağlık Örgütü’nü baz alarak kanıtlasın başkanlıktan istifa ederim. Eğer kanıtlayamazsa kendisi istifa edecek mi?” diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • halil soba 9 yıl önce Şikayet Et
    SN.GÖKÇEK AYLİN NAZLIAKAYI MUHATAP ALIP MEŞHUR ETME.O KUYU SUYU İÇİP İSHAL OLMAYI BİLİR.. Sn.Gökçek herkes sizide CHP yide aylin nazlıakayı da çok iyi biliyor.15-20 senedir yapılan seçimler bunu göstermiyormu.Meşhur edip bir dahaki seçimde milletvekilliğini garantiletme.Sen işini bilirsin işine gücüne bak sn.Başkan.Aylin hanımın tek bildiği şey 5 milyonluk ankarada herkesin hakkı olduğu şebeke suyunu kullanmayarak kuyu suyu içer ishal olmayı bilir ancak.
    Cevapla
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    siyanurdur dedikleri.. takanlara tavsiye edilir. . birisi bu mebuse hanıma bazı teknik bilgiler versin. arsenik değil siyanurik asittir o.havuzlarda kullanılan toz klorlarda bu mevcuttur ve dibe çöker. ama bol bol yapılan ters yıkamalarla bu giderilir. yani her gun havuz suyunun yuzde 10-15ini yenilemek lazım. yapmazsanız ne olur. hiiç. havuzun dibinde durur ve bir zararı olmaz.ama ölçumlerde çıkar. ama zararsızdır.bu mebuseye bunu biri anlatsın. aman CHPli biri anlatmasın. onlar hep avukat ofisi kapatıp mebus olan CHPlilerdir, bu işi de bilmezler.teknik biri anlatsın diyeceğim ama bu teknikler de demirel gibi özal gibi, erbakan gibi hep bizim partilerde olurlar.bu kadar muhendisi bol mahalleye de bir imam hatip mezunu gerekir tabi..hayırlısı bakalım. siz gene bu mebuseye bunu izah edin. dediği siyanurik asittir, arsenik değil. onun izmirde olduğu söyleniyordu 3-5 yıl önce. ne bilelim. cahiliz tabi..cahillikte kötu işte..göruyorsunuz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beynimiz hackleniyor! - Gazete manşetleri
Sevkiyat kararı sonrası Pentagon'dan son dakika İsrail açıklaması!