Topbaş'tan Validebağ açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, Validebağ'la ilgili açıklamada bulundu.

GİRİŞ 30.10.2014 18:14 GÜNCELLEME 30.10.2014 20:43
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Topbaş'ın açıklamalarından satırbaşları:

- Söz konusu inşaat alanı yer Validebağ Korusu'nun tamamen dışında.

İlçe müftülüğünün talebi üzerine biz bir çalışma yaptık. Yaptığımız plan değişikliğine yapılan itiraz üzerine yürütmeyi durdurma kararı önümüze düştü.

BURADA CAMİ YAPILABİLİR HALE GELDİ

- İtirazımız oldu ve İstanbul 7. İdari mahkemesi tarafından yürütmeyi durdurma ve plan iptali kaldırıldı. Burada bu cami yapılabilir bir hale geldi. Oradaki yapıyı mahkemenin vereceği karar göre beraberce yapabiliriz şeklindeki bir noktaya geldik. Yargının vereceği kararlara uymak zorundayız

 

"BARAJLAR YÜZDE 30’LAR SEVİYESİNE GELDİ"

“Şu anda barajlar yüzde 30’lar seviyesine geldi” diyen Topbaş, “CTSİ doluluk oranı yüzde 35’e çıkacağını tahmin ediyoruz. Belki bu yıl daha fazla yağış almak suretiyle İstanbul’un sıkıntılı günleri geride kalacak. Trafik seyirlerinde kazalar ortaya çıkıyor. Sürücülerin hassas ve dikkatli olması gerekiyor. Bugün itibariyle 38 trafik kazası oldu, 23 araç da yolda kalmış. Trafikteki sürücülerin yağışlı havalarda daha dikkatli olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 14
  • temiz bey 9 yıl önce Şikayet Et
    ezan sesinden rahatsız olanlar, belki kilise çanından memnun kalırlar,çanlara yakın bir yer bulsunlar ! bir gün öldüklerinde birkaç kişitarafından cami avlusunun musalla taşına konulup Mümine namazını kıldırıyorlar ! bizde helal olsun diyoruz !
    Cevapla
  • SUPER OTTOMAN 9 yıl önce Şikayet Et
    BU EZANLARKİ ŞAHADETLERİ DİNİN TEMELİ, EBEDİ YURDUMUN ÜSTÜNDE BENİM İNLEMELİ... EY CUMHURİYET, İSTİKLAL, KURTULUŞ SAVAŞI NARALARI ATAN KEMALİSTLER BAKIN İSTİKLAL MARŞI BİLE SONSUZA KADAR EZAN DİYOR. DİNLE İMANLA ZATEN ALAKANIZ YOK BARİ İSTİKLAL MARŞINA VE ONUN MUHTEVASINA SAYGINIZ OLSUN. OLSUN Kİ BİZDE DİYELİM YAHU BUNLAR DİNSİZ AMA DİNE SAYGILARI VAR VE AMAÇLARI SADECE CUMHURİYETE SAHİP ÇIKMAK. AMA NERDEEE AĞAÇ BAHANE MAKSAT ŞAHANE...
    Cevapla
  • H.B.V. 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin her karış Toprağı İslam şehitlerinin kanı ile sulanmıştır. ...Ezan sesi duymak istemeyen Soysuzdur...Türkiyeden defolsunlar!..
    Cevapla
  • muhammedi 9 yıl önce Şikayet Et
    bence eğer müezzinlerimiz diğer islami ülkelerdeki gibi güzel sesli olsa ve güzel ezan okusalardı kimse ezan duymak istemiyorum demezdi..
    Cevapla
  • GSli 9 yıl önce Şikayet Et
    ayasofya tekrar ibadete niye açılmıyor diyenlere bu olay en güzel cevap. biz müslümanlar olarak bir cami bile yaptıramıyorsak memleketimizde o zaman suç hükümetin başbakanın cumhur başkanının değil suç bizim. bizim sesimiz çıkmıyor.
    Cevapla
  • Salih Abi 9 yıl önce Şikayet Et
    konuyu izah etmelisin,yazip birakma,benim yapacagim bir görev varsa ben hazirim...UNUTMA:AYASOFYA CAMII OZEL BIR KONUDUR;AYASOFYA CAMII SIRADAN BIR CAMII DEGILDIR.ORASININ TAPUSU FATIH SULTAN MEHMETE AITTIR..FATIHIN VASIYYETINI OKUMAMISSAN OKU,ZATEN OKUMAYANLAR,KONULARI BIRBIRINE KARISTIRIR DURURLAR..FATIH:Kapayanlara ve acmayanlara lanet okuyor..benim fatih,in ALLAH DOSTU BÜYÜK BIR EVLIYA OLDUGUNDAN HIP SÜPHE YOKTUR...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!
‘Sorun afet mi kafa mı?’ Ankara’yı sel götürdü Mansur Yavaş suskunluğa büründü