İşte Gökçek'in son sansasyonel projesi

Ankara’nın 5 girişine Osmanlı ve Selçuklu mimarisini yansıtan 5 kapı ve Ankara’ya 52 saat kulesi diken Gökçek, yine bir projeye imza attı.

İşte Gökçek'in son sansasyonel projesi
İşte Gökçek'in son sansasyonel projesi
GİRİŞ 03.04.2015 06:29 GÜNCELLEME 03.04.2015 06:34
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, beyazperdenin ünlü Transformers filmindeki robotlara benzeyen dev bir robotu, Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Kavşağı’na yerleştirdi.

Belediye kaynakları, dev robotun AOÇ arazisinde inşa edilen ve Gökçek’in, “prestij projem” dediği Ankapark’ın reklamını yapmak için kalıcı olarak kavşağa yerleştirildiğini belirtti.  

Ankapark’a şu ana kadar 800 milyon lira harcayan Gökçek, Çin, ABD, Almanya ve Hollanda’dan çeşitli oyuncaklar ve 20 robot getirdi. Otorobotlarla birlikte poz verdiği fotoğrafları, Twitter’da paylaşan Gökçek, takipçilerine, “En yakışıklı robot hangisi?” diye sordu.

YORUMLAR 28
  • Sinha 9 yıl önce Şikayet Et
    Her yerde yazıyoruz burda da yazalım. Bu robot Transformers değil. Gundam isimli bir animede Zaku II denilen robottur. Biraz daha detaylandırılırsa bir çok japon ve anime seven turisti sırf foto çektirmek için bile kendine çeker. Ayrıca bir çok yabancı basında (anime ile ilgili olarak) haber olarak geçti.
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    vergiler nereye gidiyor anlasildi ;)
    Cevapla
  • hakkı 9 yıl önce Şikayet Et
    bence güzel ankara teknoloji şehir olucak 2071 yakındaa pentagon merkezi ankarada aynısı yapılsın oda güzel olur..
    Cevapla
  • Analist 9 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalamaya başladı. Ve ait olduğu çevreye zarar vermeye...
    Cevapla
  • hamza 9 yıl önce Şikayet Et
    ankaranın ulaşım ve alt yapı gibi sorunu tamamen ortadan kalmış olacakki şimdi elde kalan paraları havaya saçmaya çalışıyor heralde gökçek. belki her birini en az 1 milyon liraya mal edecekler yazık bence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir
36 bin sağlık personeli alınacak!