Şampiyonlar kupasını başkanın elinden aldı

Eyüp Belediyesi ve Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği turnuvaya 5 kategoride 62 okul takımından toplam 932 öğrenci katıldı.

Şampiyonlar kupasını başkanın elinden aldı
Şampiyonlar kupasını başkanın elinden aldı
GİRİŞ 17.04.2015 16:31 GÜNCELLEME 17.04.2015 16:31

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek ve Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü ile birlikte Okullar Arası Futbol Turnuvası ödül törenine katılarak, dereceye giren okul takımlarına kupa ve madalyalarını verdiler.

Genç takımlar maçlarını Eyüp Belediyesi Bahariye Spor Tesisleri’nde oynarken diğer maçlar Alibeyköy Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.

Turnuva sonucunda Küçük Erkekler kategorisinde birinciliği Çırçır Ortaokulu, ikinciliği Eyüp Sultan Ortaokulu, üçüncülüğü Silahtarağa Ortaokulu, Yıldız Kızlar kategorisinde birinciliği Prof. Kaya Gürsel Ortaokulu ikinciliği Güzeltepe Ortaokulu, üçüncülüğü Kemerburgaz Şehit Er Sinan Şen Ortaokulu, Yıldız Erkekler kategorisinde ise birinciliği Prof Kaya Gürsel Ortaokulu, ikinciliği Ebu Suud İmam Hatip Orta Okulu, üçüncülüğü ise Cumhuriyet Ortaokulu kazandı.

Genç Kızlar kategorisinde birinciliği Oğuzcan Polat Anadolu Lisesi, ikinciliği Alibeyköy Mesleki Ticaret Anadolu Lisesi, üçüncülüğü Otakçılar Anadolu İmam Hatip Lisesi, Genç Erkekler kategorisinde ise birinciliği Halis Kutmangil Çok Programlı Anadolu Lisesi, ikinciliği Oğuzcan Polat Anadolu Lisesi, üçüncülüğü de Alibeyköy Mesleki Ticaret Anadolu Lisesi kazandı.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÖĞÜTÇÜ “BÖYLE BAŞKAN GÖRMEDİM”

Ödül töreninde öncelikle selamlama konuşmaları yapıldı. İlk olarak kürsüye gelen Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü “Turnuvada neticeyi aldık, birazdan kupaları vereceğiz. Öncelikle bu imkanı bize sağlayan Belediye Başkanı’mıza çok teşekkür ediyorum. Şunu açıklıkla söylüyorum ben gençliğe böyle önem veren, gençliği seven başka bir Başkan görmedim. Çok teşekkür ediyorum kendisine, nerede neye ihtiyacımız varsa her zaman yanımızda. Çocuklar sizleri de başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

“SİZLER HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKSINIZ”

Konuşmasına “Ben kendi adıma çok fazla birşey yaptığımı düşünmüyorum” diyerek başlayan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ise sözlerini şöyle sürdürdü, “Belediye Başkanı olmadan önce ‘Belediye Başkanı olursam ne yapayım?’ diye kendi kendime düşünüyordum. Belediye Başkanı olduktan sonra, yıllardan beri düşündüğüm, söylediğim, inandığım düşüncelerimi biraraya getirdim. Belediye Başkanı olmadan önce de kendi hayatımda gençler ve çocuklarla, eğitimle, sporla içiçe olan bir abinizdim. Dolayısıyla Belediye Başkanı olursam en iyi yatırımın insana yatırım olduğuna karar verdim.  Özellikle gelecekleri pırıl pırıl olan gençlere, çocuklara projeler üretiyoruz ve yatırım yapıyoruz. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Gençlik, spor, eğitim, kültürel faaliyet, kendini geliştirme, gezi, burs, kırtasiye gibi ihtiyaçlarınız olduğunda ben buradayım, emrinize amadeyim çocuklar”

Konuşmaların ardından ise ödül törenine geçildi. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek ve Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü, dereceye giren okul takımlarına tek tek kupalarını takdim ederek futbolcu gençlere madalyalarını taktılar.

Madalyaların takdim edilmesinin ardından ise Başkan Aydın, Kaymakam Dölek ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Öğütçü dereceye giren takımların kalecilerine penaltı attılar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi