Biri Atatürk'ü indirdi biri Menderes heykeli dikti

CHP'li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanının Atatürk fotoğrafını indirmesi tepkiye neden olurken Aydın'da ise Menderes heykeli dikildi.

Biri Atatürk'ü indirdi biri Menderes heykeli dikti
Biri Atatürk'ü indirdi biri Menderes heykeli dikti
GİRİŞ 23.05.2015 15:00 GÜNCELLEME 23.05.2015 15:01
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde Büyükşehir Yasası ile kapanan Ölüdeniz Belediyesi'ne ait binadaki 'Ölüdeniz Belediyesi' yazılı tabelayla Atatürk resminin Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından indirilmesi tepkiye neden oldu.

2012 yılında yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası ile Muğla Büyükşehir Belediyesi kurulurken, Ölüdeniz Belediyesi kapatılarak Fethiye Belediyesi'ne bağlandı. Ölüdeniz Belediye Başkanı CHP'li Keramettin Yılmaz döneminde yaklaşık 700 bin lira harcanarak yapılan Hisarönü Mahallesi'ndeki belediye binası da Fethiye ile Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından ortak hizmet binası olarak kullanılmaya başlandı. Ancak Muğla Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs'ta bina girişindeki 'Ölüdeniz Belediyesi' yazılı tabelayı ve Atatürk posterini Fethiye Belediyesi'ne bilgi vermeden kaldırdı. Atatürk posteri yerine asılmazken, bina girişine 'Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye Hizmet Binası' tabelası asıldı.

CHP'li belediye Adnan Menderes'in heykelini dikti

Aydın'da Koçarlı İlçesi'nde CHP'li Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, kente yapılan parka merhum başbakan Adnan Menderes'in adını verdi ve heykelini dikti.

"MENDERES BİZLERİN ORTAK DEĞERDİR"

Adnan Menderes'in Aydınlıların gururu olduğunu ifade eden Öztürk, "Bugüne kadar Adnan Menderes hakkında herkes konuştu. Herkes onun adını kullanarak bir şeyler elde etmeye çalıştı. Ancak kimse onun anısına sahip çıkmadı.

Herkes Aydınlı olduğunu Çakırbeyli'de doğduğunu söyledi. Ama onun aziz hatırasına sahip çıkan olmadı. Merhum Adnan Menderes'in siyasi görüşü ne olursa olsun, milletimizin sevgisini kazanmış değerli bir devlet büyüğümüzdür.

YORUMLAR 13
  • Abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    vah vah vah!!...yazıklar olsun, ülkemizin bir kısım insanlarına ne ile uğraşıyorlar...Başkaları Mars'ta , Venüs'te hayat varmı diye bir arayışın içindedir...Bizim Türkiyemizde ise bir kısım kuru cahiller onun bunun heykelini dikmekle uğraşırlar..yazık yazık
    Cevapla
  • Savas 8 yıl önce Şikayet Et
    Once den adini anabiliyorlar miydi rahmetlinin Bugunumuze cok sukur
    Cevapla
  • ayhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizim CHP liler akillaniyorlarmi, yoksa kafalarina bir seymi düstü
    Cevapla
  • İzmirli Vatansever 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu CHP hala heykelle şunla bunla uğraşıyor. Ayda yılda bir hemde seçim yaklaştığı için büyük proje açıklıcaz dediler. Neymiş efendim Türkiye yi merkez ülke yapacaklarmış. Bişey bulamadılar Ak Partinin kalkınma planlarında olan şeyleri proje diye önümüze koyuyorlar. Çok komik. Reklam filmini izlediğimde ne güldüm ya. Vizyon yok Ufuk yok hep kopya hep kopya.
    Cevapla
  • ASİL_BEY Halil SOBA 8 yıl önce Şikayet Et
    Demogojiyi,kişilere takılmayı bırakın Hizmet yarışına girin.Belediyenin asli görevi vatandaşın yol,su,kanal,otopark,yeşilalan,ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak ve çözüm bulmaktır.Dikili taşlardan bir hayır gelmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'deki para kulesi skandalında maskeleri düşürecek çağrı: Eğer Kaftancıoğlu konuşursa...
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...