İrfan Balkanlıoğlu Ordu'ya veda etti

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Valiler Kararnamesi ile Sakarya Valiliği'ne atandı.

 İrfan Balkanlıoğlu Ordu'ya veda etti
İrfan Balkanlıoğlu Ordu'ya veda etti
GİRİŞ 21.06.2017 12:27 GÜNCELLEME 21.06.2017 12:27
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Resmi Gazete'de bugün yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu Sakarya Valiliği'ne atanırken, Ordu Valiliği'ne de Muş Valisi Seddar Yavuz atandı. Ordu'nun tanıtımı için yaptığı başarılı çalışmalarla halkın yoğun sevgisini kazanan Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun Sakarya Valiliği'ne atanması Ordulular'ı üzdü. Sabah atama haberini duyanlar, Vali Balkanlıoğlu ile vedalaşmak için erken saatte Valiliğe gitti. 2.5 yıldan bu yana Ordu Valisi olarak görev yapan Vali Balkanlıoğlu, 'Ordu'ya 1 milyon turist' kampanyasıyla kentte 200 bin civarında olan yerli ve yabancı turist sayısını geçen yıl 600 bine çıkarmayı başarmıştı.  Ordu'nun doğal güzelliklerini, dere ve şelalerini de cep telefonuyla çekerek sürekli sosyal medya hesabından paylaşan Vali Balkanlıoğlu, kentin tanıtımı için büyük emek sarfederken, Ordulular'ın da sevgisin kazandı. Görev süresi içerisinde Ordu'da güzel hizmetler yaptıklarını belirten Vali Balkanlıoğlu, şöyle dedi:

TURİST REKORU KIRILDI

"Elimizden geldiği kadar Ordu'nun tanıtımı için çalıştık. Turist sayısını 200 binlerden 600 binlere kadar çıkardık. 1 milyon turist hedefi koymuştuk. Burada Ordulular'dan da her zaman destek gördüm. Özellikle tanıtım çalışmamızda büyük katkı sağladılar. Çektikleri şelaleleri, yaylaları, dereleri video ve fotoğrafları bana gönderdiler. Bunları paylaşarak kentin tanıtımını yaptık. Birçok projemizi hayata geçirdik ve bunlarda da mesafe aldık. Ordululara gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum."

YORUMLAR 7
  • Vildan Tokgöz 6 yıl önce Şikayet Et
    Afyonda Cephanelik Patlamasının ertesi günü, Biz ailelere "çocuklarınız kömür gibi yanmış"diyen, Genelkurmay Başkanına Kilim hediye eden, ÇOK DEĞERLİ ŞAHSİYET.
    Cevapla
  • ömer polat 6 yıl önce Şikayet Et
    irfan bey cok başarılı bir devlet adamıdır ben malazgit e meteoroloji müdürü iken kendileri de kayamakamdı orada cok güzel işler başarmişti yeni grevınden başarılar dilerım
    Cevapla
  • Metin BAHADIR 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok değerli ve çalışkan bir devlet adamıdır. Edirne Uzunköprü ilçesinde birlikte çalışma şansına nail olmuştum. Hizmet için 24 saatin kendisine yetmediği nadir valilerimizden birisidir. Ordu'lular için bir kayıp belki ama Sakarya'lılar adına çok şanslılar demek isterim. Yürekten inanıyorum ki Bu kentimizde de iz bırakan bir devlet adamı olacaktır.
    Cevapla
  • CAN 6 yıl önce Şikayet Et
    İki trafik cezası ödedim bi daha gidermiyim
    Cevapla
  • zeynel yetgin 6 yıl önce Şikayet Et
    edirne de bende trafik cezası yedim ve bir daha gitmemeye karar verdim.ilgililere duyurulur.
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    hız yaparsan hızını alırlar sakin sakin
    Cevapla
  • Dadas 6 yıl önce Şikayet Et
    Atama denince neden milletin aklina hep kotu seyler gelir anlamam..Oysa ki simdi, Sakarya'ya hizmet vakti geldi Sayın Valimiz için...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor