Kurt Seyit ve Şura İstanbul 15. bölüm yayınlandı

Star TV'de yayınlanan Kurt Seyit ve Şura İstanbul dizisinin 15. bölüm ekrana geldi. Kurt Seyit ve Şura'nın yeni bölümleri her Salı ekranda

Kurt Seyit ve Şura İstanbul 15. bölüm yayınlandı
Kurt Seyit ve Şura İstanbul 15. bölüm yayınlandı
GİRİŞ 01.10.2014 14:06 GÜNCELLEME 01.10.2014 14:08

Kurt Seyit ve Şura olarak başlayan ve sonra İstanbul'a taşınıp ismini Kurt Seyit ve Şura İstanbul olarak güncelleyen dizinin yeni bölümü Star TV ekranlarında yayınlandı. Kurt Seyit ve Şura İstanbul 15. bölüm Star TV ekranlarında yayınlandıktan sonra internet sitesi üzerinden de izleyicilere sunuldu.

Kurt Seyit ve Şura İstanbul dizisinin yeni bölümünde olaylar daha karışık bir hal alıyor.

Kurt Seyit ve Şura İstanbul 15. bölüm izlemek için tıklayın.

Kurt Seyit ve Şura İstanbul 15. bölüm (tanıtım bülteninden)

Hayal kırıklığının üstüne yıllar sonra bulduğu annesinin tokatı gelince, ömür boyu unutamayacağı o sahne, zihnine mühürlenir. 

Şura, Kurt Seyit’in ona ne kadar ihtiyacı olduğunu öğrenmek,  bir daha onu kendisinden uzaklaştırmayacağına güvenmek istemektedir., bu nedenle Seyit’tin yanına taşınmayı reddeder. Seyit Şura’yı yeniden kazanması gerektiğinin farkındadır. Şura için bir sürpriz planlar, ve Ali dayıyla konuşarak harekete geçer. 

Emine bir an önce kızı Mürveti alıp, bu günah yuvası, tehlikeli Pera’yı terk etmek istemektedir, ama oteldekilerin ona, verilecek büyük açılış davetinde mutfakta ihtiyaçları vardır. Emine bir süre daha kalmaya ikna olur. Ayşe’nin anlattığına bakılırsa Şura Seyi’tin metresidir ve bu kadın onun hayatını mahvetmiştir.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez