Kırgın Çiçekler 43. bölüm fragmanı

Kırgın Çiçekler 42. bölüm'e Kutsi damgasını vurdu. Gelecek hafta neler yaşanacak? Kırgın Çiçekler 43.bölüm fragmanı haber7.com'da..

GİRİŞ 19.04.2016 10:18 GÜNCELLEME 19.04.2016 10:19

Her pazartesi ekranlara saat 20.00'da ekranlara gelen Kırgın Çiçekler 42.bölüm'de Kutsi sürprizi yaşandı. ATV'nin sevinlen dizisi Kırgın Çiçekler'de yetimhanede yetişen kızların hikayesi anlatılıyor. Kırgın Çiçekler 43.bölüm fragmanı ve son bölümle ilgili tüm detaylar burada.. 

Kırgın Çiçekler 42.bölümde izleyenleri ekran başına kilitledi. Kırgın Çiçekler son bölümde neler yaşandı? Dün yayınlanan Kırgın çiçekler 42. bölümde Kutsi sürprizi yaşandı. Ünlü şarkıcının konuk oyuncu olarak katıldığı dizi bu hafta izleyenleri ekran başına kilitledi. Kırgın çiçekler son bölümde neler yaşandı? Kırgın çiçekler 43.bölüm fragmanı daha fazlası haberimizde.. 

Her pazartesi saat 20.00'da izleyicisiyle buluşan dizinin başrollerin Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz ve Gökçe Akyıldız'ın paylaştığı 'Kırgın Çiçekler' ile ilgili tüm detaylar ve 43.bölüm fragmanı haberimizde...

Kırgın Çiçekler 43.bölümde neler yaşanacak? Kırgın çiçekler son bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

 

Kırgın çiçekler dizi bu hafta 42. bölümle ekrana geldi. Dizinin unutulmaz sahnelerinden biri tartışmasız Kutsi ve Meral'in yaptığı düet oldu. Konuk oyuncu olarak katıldığı diziye bu hafta Kutsi damgasını vurdu. 

Kırgın çiçekler her hafta izleyiciye heyecan dolu anlar yaşatıyor. Kendine büyük bir hayran kitlesi oluşturan dizi son bölümde Kutsi ve Meral'in düetiyle geceye damgasını vurdu. Kutsi ve Meral'in Seninle olduktan sonra düeti çok konuşulacağa benziyor. 

Kırgın çiçekler 42.bölümde neler yaşandı? 

Zeyno, kızları Cemre'nin halasına karşı uyarır. Hapishaneden çıkan Seher'e Nazan, kucak açarak evinde misafir eder. Cemre durumu öğrenince kızlarla kavga eder. Herkesten uzaklaşarak Emel'in tuzağına düşer ve git gide kötüye gitmeye başlar. 

Banu'nun bebeği doğurmaya kararlı olduğunu anlayan Selin, Banu'yu çok zor bir durumun içine sokar. Ünlü bir şarkıcıdan düet teklifi alan Meral, kazanacağı para ile taşınmak için gün saymaktadır. Abbas'ın adamları tarafından takip edildiğini düşünen Seher ise korku içindedir. Yeni bir hayat için mücadele ederken beklenmeyen bir durumun içine çekilirler...

Yapımcılığını NTC MEDYA'nın üstlendiği dizinin konusu şu şekilde, Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

Kırgın Çiçekler 42.bölümde izleyenleri ekran başına kilitledi. Kırgın Çiçekler son bölümde neler yaşandı? Dün yayınlanan Kırgın çiçekler 42. bölümde Kutsi sürprizi yaşandı. Ünlü şarkıcının konuk oyuncu olarak katıldığı dizi bu hafta izleyenleri ekran başına kilitledi. Kırgın çiçekler son bölümde neler yaşandı? Kırgın çiçekler 43.bölüm fragmanı ve daha fazlası haberimizde.. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak