Muhteşem Yüzyıl Kösem FİNAL bölümünde yaşananlar

Muhteşem Yüzyıl Kösem 30. final bölümü heyecan dolu anlara sahne oldu. Peki Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümde neler yaşandı? İşte detaylar..

Muhteşem Yüzyıl Kösem FİNAL bölümünde yaşananlar
Muhteşem Yüzyıl Kösem FİNAL bölümünde yaşananlar
GİRİŞ 10.06.2016 09:43 GÜNCELLEME 10.06.2016 09:43

Televizyon ekranlarının ilgiyle takip edilen tarih dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem, dün akşam final bölümü ile izleyenlerin karşısına çıktı. Heyecan yüklü sahnelerin yer aldığı dizinin son bölümünde Sultan Osman tarih boyunca eşi benzeri görülmemiş bir darbe yapılarak tahttan indirildi.

Oyuncu kadrosunda Beren Saat, Mete Horozoğlu, Vildan Atasever, Taner Ölmez, Mustafa Üstündağ gibi değerli oyuncuların yer aldığı Muhteşem Yüzyıl Kösem her Perşembe günü olduğu gibi dün akşam ki son bölümünde de milyonlarca izleyicisini ekranları başına kilitlemeyi başardı. Peki Muhteşem Yüzyıl Kösem 30. Final bölümünde hangi gelişmeler yaşandı? İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölüm detayları...

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 30. SON FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Muhteşem Yüzyıl Kösem'in dün akşam ekrana gelen 30. final bölümünde Kösem Sultan, Sultan Osman'ı kurtarmak için Mustafa'yı tahta çıkardı. Bu esnada Davud Paşa, Osman'ın öldürülmesi için cellatlara emir verdi.

Halime ise Şehzadeleri gizli bir yere götürmüş ve orada saklamaktadır. Sultan Kösem'i de çocuklarını öldürmekle tehdit etmiştir. Eğer Kösem, Şehzade Mustafa'ya tahta çıkması için yardım etmezse, şehzadeleri öldürülecektir.

Yeniçeriler ise Sultan Osman'ın öldürülmesine karşı çıkmıştır. Bunun üzerine Davud Paşa, Sultan Osman'ı bir oyun planlayarak Yeniçeri Ocağı'ndan çıkarır ve Yedikule Zindanları'na götürerek, orada cani bir şekilde katleder.

Genç Osman'ın öldürülmesinden sonra annesi Kösem Sultan intikam yemini eder. Osman'ın ölümüne sebep olan herkes bunun bedelini kendi canı ile öder. Artık Osmanlı'da yeni bir devir başlamıştır. Bundan sonra Devlet-i Aliye'nin bekası Sultan Murad'ın ellerinde olacaktır.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM DEVAM EDECEK Mİ?

Muhteşem Yüzyıl Kösem izleyicilerinin en çok merak ettikleri sorunun başında ''Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni sezonda devam edecek mi?'' geliyor. Bu sorunun yanıtı henüz net değil. Ancak dizi ekranlara gelmeye başladığı ilk günden bu yana istenilen reyting rakamlarına ulaşamamasına rağmen her yeni bölümde izlenme rekorları kırmaya başladı. Her bölüme yeni katılan oyuncuların gösterdikleri performans sayesinde de Muhteşem Yüzyıl Kösem beklenen izlenme rakamlarını elde etmeyi başardı. Buradan yola çıkarak dizinin yeni sezonda da devam edeceğini söylemek mümkün.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!