Benimsin 35.bölüm özeti ve fragmanı (Kanal 7)

Benimsin 35.bölüm fragmanı yayınlandı. Bu yazın en çok konuşulan dizisi olan Benimsin 35.bölümünde neler olacak? İşte Benimsin dizisinin 35.bölüm özeti ve detayları

Benimsin 35.bölüm özeti ve fragmanı (Kanal 7)
Benimsin 35.bölüm özeti ve fragmanı (Kanal 7)
GİRİŞ 22.06.2016 13:17 GÜNCELLEME 22.06.2016 13:18

22 Haziran çarşamba günü ekranlara gelecek Benimsin 35.bölüm tanıtımı yayınlandı. Peki Benimsin 35.bölümünde neler olacak? İşte yeni bölüm ile ilgili tüm bilgileri

Sevginin nefrete karşı galibiyetini, birbirine tamamen zıt karakterlere sahip olan Zain ve Aaliya’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Benimsin, Ramazan ayı boyunca her gün 21.45’te Kanal 7’de.

BENİMSİN 35.BÖLÜM FRAGMANI

BENİMSİN 35.BÖLÜM İZLE

Avukat Rehan Khan ve Zubair’i Berekat Royal’de işe alan Suraiyya, ikiliyi kullanarak Zain ve Aaliya’nın arasını açmak için önemli bir adım atar. Zubair’in açıklamalarının ardından kafası karışan Zain, Aaliya’ya karşı var olan güvenini sürdürebilecek mi?

Zubair hakkında önemli ipuçlarına ulaşan Avukat Rehan Khan, eski müvekkili ve Aaliya arasında bir şeyler olduğundan artık emin olmuştur. Rehan Khan ve Zubair’i kullanarak Zain’in Aaliya’dan boşanması için çabalayan Suraiyya hanım kritik bir hamle yaparak onları Berakat Royal’de işe alır. Zain, Aaliya’ya her ne kadar güvense de kafasındaki şüphe tam olarak silinmiş değildir. Suraiyya hanımın isteği ile harekete geçen Zubair artık kirli planını sergileyerek Aaliya ile arasında bir ilişki olduğunu evdekilere anlatır. Aaliya düştüğü bu zor durumdan kurtulabilecek mi?

benimsin-35-bolum-izle-6546

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamuda sıkı tedbir dönemi: Sert frenle tasarruf
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı