Diriliş Ertuğrul 3. sezonun ne zaman başlayacağı belli oldu mu?

Geçtiğimiz iki sezonda Çarşamba günü akşamlarının ekranlara adeta kilitleyen dizisi Diriliş Ertuğrul'da yeni bir gelişme var. Sezon bitiminin ardından çok merak edilen Diriliş Ertuğrul dizisi 3. sezon ne zaman başlayacak? sorusu yanıt buldu. Reyting rekorlarını alt üst eden dizinin yeni sezonunda neler olacak?, diziye hangi yeni oyuncular gelecek? soruları merak edilen diğer sorular. İşte yanıtları ve diğer tüm detaylar haber7.com'da..

Diriliş Ertuğrul 3. sezonun ne zaman başlayacağı belli oldu mu?
Diriliş Ertuğrul 3. sezonun ne zaman başlayacağı belli oldu mu?
GİRİŞ 03.10.2016 12:46 GÜNCELLEME 03.10.2016 12:47
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Televizyon ekranlarının en sevilen dizilerinden ecdadımızı yani Osmanlı İmpartorluğu'nun kuruluş yıllarını konu alan Diriliş Ertuğrul ve dizinin yeni sezonu yani 3. sezonu ile ilgili tüm güncel gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz

EFSANE DİZİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Milyonların eli kulağında beklediği Diriliş Ertuğrul 3. sezon geçen yıl 30 Eylül tarihinde başlamıştı. Bu sezonun ise Ekim ayında başlaması bekleniyor. 

TRT 1 ekranlarının heyecanla izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul, 2. sezonu ile de reytingleri alt üst etti biliniyor.

Sezon bitiminin ardından bu yana ise sevilen dizinin 3. sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Dizinin fenomenleri sosyal medya hesaplarında dizisinin yeni bölümleri için sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti.

Tarihi konuları elen alan diziler furyasının parçalarından olan TRT'nin sevilen dizisi "Diriliş Ertuğrul" yayınlandığı günden beri bir hayli beğeni topladı ve sevilerek izlendi.

Sezon finali yaparak 2. senesini de geride bırakan dizinin 3. sezonu merak ediliyor ve izleyiciler şimdiden yeni sezonun ilk bölümü hakkında bilgilere ulaşmaya çalışıyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 3.SEZON 

Milyonların eli kulağında beklediği Diriliş Ertuğrul 3. sezon geçen yıl 30 Eylül tarihinde başlamıştı. Bu sene 28 Eylül'de TRT 1 ekranlarında yer alması bekleniyor. Yine nefes kesen bir sezon ile ekranlara gelmeyi hedefleyen Diriliş Ertuğrul 3.sezon çok konuşulacak. Öte yandan Bizans döneminin işlenmesi beklenen Diriliş Ertuğrul 3.sezon 1. bölüm fragmanı henüz yayımlanmadı. Yayınlanıdığı andan itibaren fragmanı ve bu sezon ile ilgili tüm gelişmeleri haber7.com'dan takip edebilirsiniz..

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM ÖZETİ

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş “Ertuğrul”un 59. bölümünde Ertuğrul, Noyan’ı yakalayarak bir kez daha Saadettin Köpek’in oyununu bozdu. Ertuğrul, Noyan’ı öldürmediği gibi, Turgut’un öldürmesine de izin vermedi.

Bu karara öfkelenen Turgut, hem Ertuğrul’un yanından hem de obadan ayrıldı. Ertuğrul ise Noyan’ı öldürmeyerek, Saadetin Köpek’le olan işbirliğini ortaya çıkarmak niyetinde.

Diğer yandan Noyan ve Boğaç’ın Ertuğrul’un eline geçtiğini öğrenen Saadetin Köpek, telaşlandı. Noyan ve Boğaç’ın konuşması, bütün yaptıklarının ortaya çıkmasına neden olacak.

Obada ise Tuğtekin ve Gökçe’nin yası devam ediyor. Dodurgalılar Tuğtekin Bey’in yerine gelecek aday için çalışmalara başladı. Artuk ve Akça Bey’in aday olduğu seçim bir hayli sert geçti.

Akça Bey Saadetin Köpek’in yardımlarıyla da Dodurgalılar’ın yeni beyi oldu. Ertuğrul, Sultan’a gitmeden önce Halime’yi almak için obaya gitti. Sungur ise Gündoğdu’nun yardımıyla Yiğit’in peşine düştü.

Yiğit’in yerini bulan Sungur Tekin’le, alplar arasında arbede yaşandı. Ertuğrul, Sungur Tekin’in şehzadeyi öldürmesine engel olmak için araya girdi ve yaşanan arbedede Sungur Tekin, ağır bir yara aldı.

 

YORUMLAR 18
  • Çetin habil 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah tan bu sezon ne zaman başlayacak diye sordum bi tarih yazmak bu kadar mı zor arkadaş
    Cevapla
  • anKARA-pakistan 7 yıl önce Şikayet Et
    sounda :D yarın başlıyor yani :)
    Cevapla
  • kamiloğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    senarist efendi oturup kuruluş dizisini izlemeli. 2 sene geçti ortada bişi yok. 2 sene magazin ve kadınların mücadelesi şeklinde geçti. magazin değil tarih istiyoruz.
    Cevapla
  • serdar 7 yıl önce Şikayet Et
    kılıncım gök girsin kızıl çıksın haydi bre aslanlar
    Cevapla
  • Eyyubi 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadaşlar film ile belgeseli bir birinden ayıralım lütfen. Bu dizi ana tema olarak Ertuğrul bey ve Osmanlının kuruluşunu anlatsa da esasında bir kurgu. Tvde onlarca saçma sapan gayrı ahlaki diziye alternatif olarak ailece izlenecek bir yapım. Eleştireceğimize bu tarz dizilerin çoğalması için desdek olalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar!
36 bin sağlık personeli alınacak!