Genç şarkıcı evinde ölü bulundu

Beyoğlu'nda müzisyen Değer Deniz, evinde çanta kayışıyla boğulmuş bir şekilde bulundu.

GİRİŞ 06.05.2015 01:56 GÜNCELLEME 06.05.2015 11:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, Beyoğlu, Kuloğlu Mahallesi, Güllabici Sokak'ta bulunan 3 katlı bir apartmanda akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, evinde yalnız yaşayan Değer Deniz (39), kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çanta kayışıyla boğularak öldürülmüş halde bulundu.

Deniz'in elleri iple bağlı şekilde boğularak öldürüldüğü ifade ediliyor.

Sinir krizine giren erkek kardeşi durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İddialara göre, müzisyen kadın darp edilerek elleri birbirine bağlanmış ve boğazından iple boğularak öldürüldü. Cinayet mahalline gelen olay yeri inceleme ekipleri, dairede delil çalışması yaptı.

Yapılan incelemelerin ardından Değer Deniz'in cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Haberi aldıktan sonra olay yerine gelen Değer Deniz'in arkadaşları büyük bir üzüntü yaşadı. 

Sinir krizi geçiren kardeşine sarılan arkadaşları uzun süre gözyaşı döktü. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 2
  • beyğl 8 yıl önce Şikayet Et
    Beyoğlu isminden artık nefret ediyorum ...hergün bu gibi cinayetler yaşanıyor.burada içki yasak olmadıkça daha çok canımız yanacak
    Cevapla
  • cevher 8 yıl önce Şikayet Et
    yapan yakalansa ne olacak sövdüydü sarhoşdum ne yaptığımı hatırlamıyorum pişmanım sabıkam da yok özür dilerim bir daha olmaz bak kravatlanda ifade veriyorum iyi niyet gösterisi olarak derse acaba ne kadar ceza alır merak ediyorum bu sorunun cevabı ne maalesef caydırılıcılık bu ülkede hiç ama hiç yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’