Bursa'da 5 katlı apartmanda yangın

Bursa'da 5 katlı bir apartmanın terasında yangın çıktı. Mahallede paniğe neden olan yangın itfaiye ekiplerinin 1 saatlik müdahalesiyle söndürüldü.

Bursa'da 5 katlı apartmanda yangın
Bursa'da 5 katlı apartmanda yangın
GİRİŞ 31.05.2021 09:27 GÜNCELLEME 31.05.2021 09:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yangın, saat 23.30 sıralarında İnegöl ilçesi, Hamidiye Mahallesi, Barış Sokak'ta bulunan 5 katlı bir apartmanın en üst katında ortak kullanılan terasta henüz bilinmeyen bir nedenle çıktı. Yangını fark eden mahalle halkı bir yandan apartmanda oturan komşularını uyararak apartmanı tahliye ederken diğer yandan da durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri alevlerin çevrede bulunan diğer binalara sıçramaması için yoğun çaba sarf ederken vatandaşlar çalışmaları korku dolu gözlerle izledi.

Polis ekipleri sokak üzerinde toplanan vatandaşları maske ve sosyal mesafe konusunda uyardı. Yangın, itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışmasının ardından çevre binalara sıçramadan kontrol atlına alınarak söndürüldü. Olayda can kaybı yaşanmazken, apartmanın teras ve çatısında hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedenini belirlemek için itfaiye ekiplerince çalışma başlatıldı. 

YORUMLAR 1
  • ramazan karahan 2 yıl önce Şikayet Et
    EVET ÇOK YERİNDE BİR KARAR OLUr
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den İran'a tepki: Yaptıkları hoş değil
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuğun perde arkası