Trabzon'da kayıp olarak aranıyordu, denizde cesedi bulundu

Trabzon'da 7 gündür kayıp olarak aranan Mustafa Salih (45), Trabzon Limanı’nda denizde ölü bulundu.

Trabzon'da kayıp olarak aranıyordu, denizde cesedi bulundu
Trabzon'da kayıp olarak aranıyordu, denizde cesedi bulundu
GİRİŞ 27.06.2022 15:27 GÜNCELLEME 27.06.2022 15:27

Erdoğdu Mahallesi’nde yaşayan Mustafa Salih, 7 gün önce evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Salih, her yerde arandı, ancak izine rastlanılmadı.

Trabzon Limanı çevresindeki ticari gemidekiler, öğle saatlerinde denizde bir ceset görünce durumu Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bildirdi. Ekiplerin kıyıya çıkarıp, incelemede bulunduğu cesedin, ailesi tarafından kayıp başvurusu yapılan Mustafa Salih’e ait olduğu belirlendi.

Savcının incelemesinin ardından Salih'in cansız bedeni, adli tıpa kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma