Edirne'de otomobil kamyonete çarptı: 2 yaralı

Edirne'de, otomobilin kapalı kasa kamyonete çarptığı kazada, 2 sürücü yaralandı. Otomobil sürücüsü E.E.'nin daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu belirlendi.

Edirne'de otomobil kamyonete çarptı: 2 yaralı
Edirne'de otomobil kamyonete çarptı: 2 yaralı
GİRİŞ 10.09.2022 17:38 GÜNCELLEME 10.09.2022 17:38

Kaza, Lalapaşa ilçesi yolu Menekşesofularköyü kavşağında meydana geldi. Lalapaşa'dan Edirne istikametine giden E.E. yönetimindeki 22 DA 123 plakalı otomobil Küçükdöllük köyü yol ayrımında İ.S. idaresindeki 22 HZ 476 plakalı kapalı kasa kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle 2 araç yoldan çıkarak şarampole uçtu. Kazada otomobil sürücüsü E.E. ve yan yatan kamyonetteki sürücü İ.S. yaralandı.

E.E. kendi imkanlarıyla hastaneye giderken, İ.S. ise ihbar üzerine olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye sevk edildi. Tedaviye alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi. Arkadaşının kiraladığı araçla kaza yapan E.E.'nin daha önce karıştığı başka kazada alkollü araç kullanmaktan dolayı ehliyetine el konulduğu öğrenildi. 

Kazayla ilgili polisin başlattığı soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek