Bayrampaşa'da inşaatta ceset bulundu

Bayrampaşa'da iş merkezi inşaatında bir erkek cesedi bulundu. Kimliği belirsiz kişiye ait ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken polisin olaya çalışmaları sürüyor.

Bayrampaşa'da inşaatta ceset bulundu
Bayrampaşa'da inşaatta ceset bulundu
GİRİŞ 04.01.2023 17:30 GÜNCELLEME 04.01.2023 17:31

Altıntepsi Mahallesi Avrupa Otoyolu Viyadüğü yanında bulunan, uzun süredir çalışmaların yapılmadığı iş merkezi inşaatında saat 15.00 sıralarında bir kişinin yerde hareketsiz yattığı ihbarı yapıldı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis, yerde bir erkek cesediyle karşılaştı. Yapılan olay yeri inceleme çalışmalarının ardından kimliği belirsiz kişiye ait ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Polisin olaya çalışmaları sürüyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
36 bin sağlık personeli alınacak!
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?