İzmir'de düşen yıldırım, ormanı yaktı

Son dakika haberine göre İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahale ile 1 saat 10 dakikada kontrol altına alındı.

GİRİŞ 27.08.2023 14:36 GÜNCELLEME 27.08.2023 14:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumalı Mahallesi'ndeki ormanda 07.00 sıralarında yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı. İhbarla bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait olan 2 uçak, 2 helikopter, 3 arazöz ve 1 su ikmal aracı sevk edildi. Alevlere ilk müdahale 15 dakika içinde yapılırken, yangın saat 08.17'de kontrol altına alındı.

Öte yandan gece boyunca yıldırım düşmesi sonucu 7 orman yangınının çıktığı, ekiplerin hızlı müdahalesi ile alevlerin büyümeden söndürüldüğü belirtildi. (DHA)

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Orhan 8 ay önce Şikayet Et
    Yıldırım sonucu yangın çıktı kanıtı nerede? Sanki son zamanlarda her zaman yıldırım sonra yangın var, şüpheli değil mi bu durum? Ülke tarihinde her zaman yıldırımlar oldu eee o günlerde bu kadar yangın yoktu, hiç mi bir şüphe yapmaz size bu, yıldırım bahanesi altında orman yakan hiç bir hain çıkmaz sanki, hemen kapatmayın bu dosyayı, gece vakti orman yakmak daha kolay.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    acaba yıldırım mi yoksa lazer mi ? yangınlar konusunda spekülasyon çok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...